Betöltés...

Nodor NorBreeze ECLIPSE 60 BK felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető páraelszívó

Ár: 152.590 Ft

Rejtse el a páraelszívóját, mikor nem használja Ha a legmodernebb megoldást keresi, a Nodor NorBreeze ECLIPSE 60 BK páraelszívó a tökéletes választás. Amennyiben a főzőfelület az ablak elé került beszerelésre vagy nem szeretné, hogy a páraelszívó megtörje konyhájának belsőépítészeti stílusát, válassza ezt a pultba süllyeszthető páraelszívót. Kikapcsolt állapotában láthatatlan (lesüllyed), majd bekapcsolás után emelkedik ki a pultból. Igazi XXI. századi technika, a legmodernebb otthonokba.Modern konyhába modern megoldásokEz a fekete páraelszívó tökéletesen passzol a fekete tűzhelyhez, főzőlaphoz vagy bármilyen más fekete színű konyhai eszközhöz. Modern és letisztult stílusa bármelyik XXI. századi konyhában megállja a helyét. Nodor NorBreeze ECLIPSE 60 BK páraelszívó termék nem csak egy hagyományos páraelszívó, hanem egy valódi dekor elem, ami a konyha összhatását határozza meg. Ez minden háziasszony álma.Szélesség: 60 cmPáraelszívó választásnál az egyik legfontosabb tényező annak mérete, elsősorban szélessége. Amikor a meglévő konyhabútornál adott a hely, nem tévedhetünk egyetlen milliméterrel sem. Emiatt fontos kiemelni, hogy a Nodor NorBreeze ECLIPSE 60 BK páraelszívó szélessége pontosan 60 cm. Mielőtt rendel, még egyszer ellenőrizze a páraelszívó helyét, hogy valóban a jó méretet rendeli!Prémium spanyol páraelszívó a Nodor-tólA Nodor spanyol konyhaipari vállalat neve a "non-odor" vagyis szagtalan szóból ered. Ez egyből utal a fő profiljukra is, mely egyértelműen a páraelszívók. Ezek mellett foglalkoznak még főzőlapokkal, sütőkkel és konyhai kiegészítőkkel is. A Nodor már a kezdetektől fogva a minimalista dizájn mellett tette le a voksát, termékeik nem tartalmaznak semmilyen felesleges díszes elemeket. Céljuk, hogy termékeik az összes európai konyhában megállják a helyüket, mind dizájn, mind méret és funkcionalitás szempontjából.

Jellemzők:
Felső szekrénybe vagy kürtőbe építhetőStandard fém szűrők mosogatógépben moshatóakKönnyen telepíthető rendszerMűszaki adatok:
Vezérlés: elektronikus érintésvezérlésMotor: BT3Világítás: 1x 5W  LED szalagElszívási szint: 4, 3 + 1 TURBO
Elszívási teljesítmény: 340m3/h - 600m3/h, Turbo 750m3/hHangteljesítmény: 50dB(A), maximum: 65dB(A), Turbo: 67dB(A)Maximális energiafogyasztás 283,5WMax. Nyomás: 450, Turbo 470Kimeneti átmérő: 150 mm Energiaosztály: A

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 48 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Nodor NorBreeze ECLIPSE 60 BK felső szekrénybe vagy kürtőbe építhető páraelszívó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: