Betöltés...

MPM 434-SBF-04 280kWh/év 472L Kétajtós (E) Inox Hűtőszekrény fagyasztóval

Ár: 365.799 Ft

Kivételes funkcionalitás és elegancia

Az MPM 434-SBF-04 Inox hűtőszekrény egyedülálló kombinációja a funkcionalitásnak és az elegáns megjelenésnek. Kiváló minőségű és modern designja tökéletesen illeszkedik bármelyik konyha stílusához, míg a magas teljesítményével kényelmesen ellátja az összes hűtési és fagyasztási igényt.

Intelligens funkciók és kényelmi megoldások

Az MPM 434-SBF-04 hűtőszekrény számos intelligens funkcióval és kényelmi megoldással rendelkezik, hogy még inkább megkönnyítse az életedet. A Smart Sensor technológia és az elektronikus érintésvezérlés lehetővé teszi a pontos beállításokat és a könnyű kezelést. A No Frost leolvasztó rendszer és a Multi-Flow hűtőrendszer gondoskodik a fagymentes környezetről és az egyenletes hőelosztásról.

Praktikus tárolási lehetőségek és frissességmegőrzés

Az MPM 434-SBF-04 hűtőszekrényben kényelmesen tárolhatod az élelmiszereket. A hűtőszekrényben 3+1 polc és 6 ajtópolc biztosít elegendő helyet a különböző élelmiszereknek. A fagyasztóban 6 rekesz található a rendszerezett tároláshoz. A frissességkamra és az állítható páratartalmú tároló gondoskodik a zöldségek és gyümölcsök optimális állapotban tartásáról.

Megbízható teljesítmény és energiahatékonyság

Az MPM 434-SBF-04 hűtőszekrény inverteres kompresszorral működik, amely csendes és energiatakarékos teljesítményt biztosít. Éves energiafogyasztása mindössze 280 kWh, így segít csökkenteni az energiaköltségeket és környezetbarát megoldást kínál. A LWA = 39 dB zajszintje pedig garantálja a nyugodt konyhai környezetet.

Fedezze fel az MPM 434-SBF-04 Inox hűtőszekrényt, és élvezze az intelligens funkciókat, a praktikus tárolási lehetőségeket és a megbízható teljesítményt, amelyekkel az élet könnyebbé és kellemesebbé válik!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "MPM 434-SBF-04 280kWh/év 472L Kétajtós (E) Inox Hűtőszekrény fagyasztóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: