Betöltés...

Rowenta SO2210F0 Compact Power, 2000W, Hűtő Funkció, Hordozható, Fekete fűtőkészülék

Ár: 18.227 Ft

Gyors és kompakt hősugárzó

A Compact Power egy kompakt, de nagy teljesítményű fűtőtest, mely gyorsan felmelegíti a teret és helyet takarít meg a hálószobában, nappaliban vagy tároláskor. Két melegítési fokozata maximális kényelmet biztosít, a ventilátor funkciónak köszönhetően pedig a készülék egész évben praktikus segítséget jelent.

ÁLLÍTHATÓ ENERGIAFELVÉTEL 2000 W-IG

Két fűtési fokozat: gazdaságos minimális beállítás több órányi használathoz, vagy maximális teljesítmény beállítása a gyors fűtéshez.

HŰTŐ VENTILÁTOR

Ez az egész évben használható fűtőtest ventilátor funkcióval is rendelkezik. Válassza ezt a beállítást kis helyiségek felfrissítésére vagy szellőztetésére.

TERMOSZTÁT

A termosztát segítségével állítsa be a kívánt szobahőmérsékletet a maximális kényelemért, vagy válassza az automatikus mód beállítását a 0°C-nál magasabb hőmérséklet tartásához a helyiségben.*

TOVÁBBFEJLESZTETT BIZTONSÁG

A fűtőtest használata biztonságos, mivel a védőrács megfelel a biztonsági előírásoknak.* *Az érvényben lévő biztonsági szabványoknak megfelelően.

JELZŐFÉNY

Elég ránéznie, és tudni fogja, hogy be van-e kapcsolva.

KOMPAKT

Állítsa maga mellé ezt a helytakarékos, mégis nagy teljesítményű fűtőtestet, és élvezze a kellemes és közvetlen meleget.

A Compact Power biztonságos és nagy teljesítményű fűtést biztosít anélkül, hogy a kompakt méretének köszönhetően bárhol is útban lenne (méretei az előző modellhez képest további 15%-kal csökkentek).

A könnyen beállítható fűtés akár 2000 W-ig és a két fűtési fokozat lehetővé teszi a beállítások közötti váltást: minimális teljesítmény a hosszabb használatért és maximális teljesítmény a gyors és nagy teljesítményű fűtésért.

Az optimális kényelmet a beépített termosztát garantálja, mely Ön helyett is szabályozza a helyiség hőmérsékletét.

A Comfort Compact készülék egész évben használható, mivel a hűtési funkciónak köszönhetően melegben frissítő ventilátorrá változik, miközben kompakt méretei és fogantyúja lehetővé teszik a praktikus mozgatását vagy tárolását.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Rowenta SO2210F0 Compact Power, 2000W, Hűtő Funkció, Hordozható, Fekete fűtőkészülék" című hirdetést látja. (fent)