Betöltés...

TESLA MultiCook MC600 Többfunkciós elektromos edény

Ár: 74.990 Ft

TESLA MultiCook MC600 Többfunkciós elektromos edény

10 az 1-ben – ideális lassú főzéshez, pároláshoz, sütéshez, pároláshoz vagy sütéshez
a belső zománcozott öntöttvas edény fedővel alkalmas elektromos, gáz és légkeveréses sütőkhöz, sütéshez és sütéshez 250°C-ig
vezérlőgombok az előlapon angol nyelven


Elegáns kialakítású, többfunkciós edény
A belső edény levehető az alapról, így használhatod indukciós, elektromos és gáztűzhelyen vagy sütőben. A praktikus szilikon szőnyeg és a szilikon fogantyúburkolatok lehetővé teszik az ételek kényelmes felszolgálását közvetlenül az asztalon. Ez a többfunkciós edény készen áll arra, hogy minden kulináris igényét kielégítse, miközben egy csipetnyi eleganciát ad konyhájának.

Vezérlőpanel
Az előlapon található vezérlőgombok angol nyelvűek, ami egyszerű és intuitív kezelést biztosít, minden felhasználó számára megfelelő, függetlenül a hasonló eszközökkel kapcsolatos tapasztalataitól. Az edény átlátszó digitális kijelzővel, fehér háttérvilágítással és érintőgombokkal van felszerelve a főzési program egyszerű és gyors beállításához.

Késleltetett indítás funkció
Az egyik legpraktikusabb funkció a késleltetett indítás. Lehetővé teszi, hogy akár 24 órára előre beprogramozzad a főzés kezdetét. Csak válaszd ki a programot, állítsd be az értékeit, majd nyomd meg a „Késleltetett indítás” gombot. A késleltetett indítás időpontját a központi forgatógombbal állítható be. A főzés befejeztével a „Melegen tartás” funkció aktiválódik, így az étel meleg és tálalásra kész marad.

Prémium minőség a tökéletes főzési eredményért
A TESLA MultiCook MC600 Pro zománcozott belső tartálya hosszú élettartamot és páratlan hőmegtartást és egyenletes hőelosztást garantál. A kiváló anyagminőségnek és dizájnnak köszönhetően ez a termék ideális segítő a konyhában azok számára, akik professzionális főzési eredményeket szeretnének elérni.

Időtlen klasszikus
A kiváló minőségű zománcozott öntöttvas kiváló hővezető képességgel és tárolókapacitással felveszi a hőt és fokozatosan adja át a készülő alapanyagoknak. A szorosan záródó, bordázott fedél gondoskodik arról, hogy a kicsapódott gőz visszacsepegjen az öntöttvas edénybe, egyenletesen készítve el a hozzávalókat úgy, hogy az étel lágy és lédús marad. Ez a tulajdonság különösen fontos a lassú főzésnél, ahol a megfelelő hőeloszlás kulcstényező.

Sütéshez ideális
A zománcozott öntöttvas fazék tökéletes eszköz a házi kenyér sütéséhez a sütőben. A robusztus kialakításnak és a stabil hőmérséklet fenntartásának köszönhetően az edény lehetővé teszi, hogy tökéletesen sült, ropogós héjú és puha kenyeret készítsünk. Nemcsak a frissen sült kenyér illata lesz a konyhájában, hanem az otthoni sütés örömét is élvezhetjük. Az edény sütőben 250°C-ig használható.

Holland sütő
A holland sütő egy hagyományos konyhai eszköz, amely egy vastag falú edényből áll, szoros fedővel. Általában öntöttvasból vagy zománcozott öntöttvasból készül, ami kiváló termikus tulajdonságokat biztosít. Ez az edénytípus lassú főzéshez, pároláshoz, sütéshez vagy különféle ételek sütéséhez használható. Zárt szerkezete egyenletes hőeloszlást és nedvességmegtartást biztosít, ami lédús és zamatos eredményeket eredményez. A holland sütő egy sokoldalú és strapabíró konyhai eszköz, amely alkalmas tűzhelyen, sütőben vagy kint, tűzön vagy grillen történő sütéshez.

Praktikus karbantartás és tartósság
A zománcozott belső tartály tapadásmentes felületének köszönhetően az edény karbantartása egyszerű és kényelmes. A tapadásmentes réteg megakadályozza az élelmiszerek letapadását, és megkönnyíti a használat utáni tisztítást. Ezenkívül az edény ellenáll a karcolásoknak és a kopásnak, ami hosszú élettartamot és tartósságot garantál. Ezzel a nagyfokú tartóssággal és egyszerű karbantartással egy megbízható konyhai kisegítőt kapsz, amely évekig kitart.

Környezetbarát
A TESLA MultiCook MC600 Pro elektromos edény kiválasztása nem csak a főzés, hanem a környezet szempontjából is előnyös. A zománcozott öntöttvas tartós és környezetbarát anyag.

Ideális ajándék szenvedélyes szakácsoknak
A TESLA MultiCook MC600 Pro tökéletes ajándék azok számára, akik szeretnek főzni és szeretnék fejleszteni a konyhai tudásukat. Kiváló funkcióinak és lenyűgöző dizájnjának köszönhetően a legigényesebb szakácsoknak is örömet okoz. Örömet szerezhetsz barátaidnak és családodnak ezzel a luxus, de praktikus ajándékkal, amely díjnyertes és hasznos kiegészítője lesz konyhájuknak.


10 az 1-ben: Lassú tűzhely, Sous-vide, Rizsfőző, Pároló, Joghurtfőző, Tojásfőző, Ételmelegítő, Serpenyő, Sterilizátor, Bogrács
ideális lassú főzéshez, pároláshoz, sütéshez vagy sütéshez
a hőmérséklet és a főzési idő egyszerű és pontos szabályozása
vezérlőgombok az előlapon cseh nyelven a főzés folyamatát jelzik
(Előmelegítés, Főzés, Melegen tartás)
a főzés késleltetett megkezdése 30 percről 24 órára
akár 8 adag étel elkészítése egy edényben
lassú főzés támogatása
60°C-tól Sous vide módszerrel való ételkészítésre alkalmas
tiszta digitális kijelző
"Melegen tartás" mód, amellyel mindig melegen szolgálja fel az ételt
TESLA gyors és szakszerű garanciális és garancián túli szerviz
a hivatalos e-shop vásárlásával TESLA Premium szolgáltatást kap
PREMIUM öntöttvas zománcozott edény fogantyúval
3 rétegű zománc öntöttvason
kiváló hőfelhalmozódás és egyenletes hőeloszlás az edényben
nagyon magas savakkal és bázisokkal szembeni ellenállás
az edény használható elektromos, gáz vagy indukciós tűzhelyen, valamint elektromos, gáz vagy légkeveréses sütőben sütéshez és sütéshez 250°C-ig
asztali tálaláshoz ideális
nagyon könnyen tisztítható
mosogatógépben mosható


Műszaki adatok

térfogata 5,6 liter
fogyasztás 1500 W
főzési hőmérséklet 60°C és 210°C között
tápegység 220 - 240 V ~ 50/60 Hz
méretei 38 x 33 x 28 cm
súlya 7,9 kg


A csomag tartalma

TESLA MultiCook MC600 Pro - többfunkciós elektromos edény
szilikon szőnyeg fedős belső edényhez
szilikon fogantyú borítók
használati utasítás


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TESLA MultiCook MC600 Többfunkciós elektromos edény" című hirdetést látja. (fent)