Betöltés...

Air Cooler - Hordozható léghűtő, párásító, ventilátor - 120W

Ár: 28.190 Ft



A nyárra készülünk szinte egész évben, hiszen ez a pihenés, a vakáció, a kirándulás és a kikapcsolódás időszaka. A nyaralás azonban jó esetben csak két hét, rosszabb esetben még annyi se.A nyár nagyobb részében sajnos a hőségtől terhelt aszfaltdzsungelben kell helytállnunk a közlekedésben, a munkahelyen, és még otthon is.

Ilyenkor kerülnek elő a ventilátorok és ez a klímaberendezések fő szezonja is… és ilyenkor ugrik meg valami hihetetlen módon a villanyszámlánk is. Mégis, ha választanunk kell a hőguta/hőkimerülés, vagy a magas villanyszámla között, valószínűleg ez utóbbit fogjuk választani.

Vagy mégsem?



Air Cooler mobilklíma / léghűtő készülék JDAC-67REz a többfunkciós hordozható léghűtő hideg vízzel hűti a levegőt!Léghűtő funkció: Csak töltsd fel a 4 literes víztartályt hideg vízzel (vagy akár jéggel), és válassz a különböző üzemmódok, sebességfokozatok közül!Ventilátor funkció: A készülék hagyományos ventilátorként is nagyszerűen működik. E célból nem kell a tartályt vízzel feltölteni.Párásító funkció: A léghűtő tisztítja is a levegőt, hiszen párásított levegőt fúj vissza, így örökre búcsút inthetsz a száraz levegő miatti légzési panaszoknak, légszomjnak, a szem, a torok és az orrnyálkahártyák szárazságának!A készülék két szűrővel van felszerelve. Az első tisztítja a levegőt, míg a papírszűrő jobb légnedvesítést tesz lehetővé.Legnagyobb előnye, hogy a léghűtő nem termel meleg levegőt; működtetéséhez nincs szükség légtelenítő tömlőre, így maximális rugalmasságot biztosít – nem kell szétfúrni a falakat a meleg levegő kivezetéséhez! Ráadásul a legtöbb légkondicionálóhoz képest sokkal energiatakarékosabb, így több ezer forintnyi villanyszámlát is megspórolhatsz!A hagyományos légkondicionálókhoz képest ez a távirányítós léghűtő könnyű súlyú, emellett görgőkkel van ellátva. Csak gurítsd abba a helyiségbe, ahol használni szeretnéd!A még kényelmesebb használat érdekében 1 – 8 óra közötti időzítő funkcióval rendelkezik, így könnyedén beállíthatod, hogy mikor kapcsoljon ki a készülék.A praktikus távirányítónak köszönhetően könnyen kezelhető; vezérléséhez még csak fel sem kell állnod a fotelből/ágyból!AJÁNDÉK: A készülék mellé most ajándékba adunk 2 darab jégakkut, a frissesség érzetének növelése érdekében!JellemzőkHárom működési mód.Három sebességfokozat.Swing funkció: Automatikusan mozog a légzsalu, folyamatosan fel-le terelve a kiáramló levegőt.Csendes ventilátor működés.Mosható hálószűrő.Teljesítmény: 120 WFeszültség: 220-240 VFrekvencia: 50-60 HzVíztartály térfogata: 15 lVízfogyasztás 0,7-0,8 l/óraTápkábel hossza: 153 cmHasználati utasításért kattintson ide!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Air Cooler - Hordozható léghűtő, párásító, ventilátor - 120W" című hirdetést látja. (fent)