Betöltés...

Orion OMC-M222 MULTIFUNKCIÓS SÜTŐ

Ár: 30.510 Ft

A multifunkcionális elektromos főzőedény tökéletes választás azoknak, akik kényelmes és gyors megoldást keresnek a mindennapi főzésre. A 5 literes, tapadásmentes bevonatú főzőedény ideális mérete és kiváló minősége garantálja, hogy az ételek mindig tökéletesek lesznek.

Az átlátszó üvegfedél lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje az ételek főzését, így mindig az optimális állapotban tarthatja azokat. Az állítható hőmérséklet és időzítő lehetővé teszi, hogy a legkülönfélébb ételeket elkészítse, és ízlése szerint állítsa be az elkészítési időt.

A biztonságos automatikus termosztát gondoskodik arról, hogy az ételek mindig az ideális hőmérsékleten készüljenek, így biztosítva a maximális ízt és tápértéket. A hőmérséklet tartomány 50-240ºC, így széleskörű választék áll rendelkezésre a főzéshez.

A kivehető tartály segítségével a tisztítás rendkívül egyszerű és gyors, így időt takaríthat meg, és biztos lehet benne, hogy mindig higiénikus körülmények között készíti el az ételeket. A négyzet alakú kialakítás garantálja, hogy az edény kevesebb helyet foglal el a konyhában, és így kényelmesen elfér az állványon vagy a polcon.

Ha olyan elektromos főzőedényt keres, amely egyszerűen kezelhető, megbízható és biztonságos, akkor ez a multifunkcionális elektromos főzőedény tökéletes választás az Ön számára!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Orion OMC-M222 MULTIFUNKCIÓS SÜTŐ" című hirdetést látja. (fent)