Betöltés...

Bewello BW2050 90W, 3 Fokozat, IP20, Éjszakai Üzemmód, LED, Távirányító, Fehér léghűtő, párásító és légtisztító

Ár: 23.400 Ft

A nyár közeledtével mindent megteszünk, hogy lakásunkban kellemes, élhető hőmérséklet legyen. Ezzel a formaterezett, modern megjelenésű, kerekeken guruló léghűtő berendezéssel könnyedén növelheti komfortérzetét. Nincsenek szemmel látható, forgó lapátok, a ventilátor biztonságosan üzemeltethető (akár kisgyermek mellett is). A 6 színű beépített LED világítás sötétben futurisztikusan világítja meg a ventilátor kör részét, ezzel tovább növelve a biztonságos használatot éjszaka is.

Csak töltsön a készülék tartályába hideg vizet, adagolhat hozzá jeget vagy helyezzen a tartályba jégakkut és csatlakoztassa egy fali aljzathoz, máris élvezheti a hűsítő fuvallatot. A készülék (a víz természetes párolgásával) képes a légtér páratartalmának növelésére is, így megelőzhető az egészségtelenül alacsony páratartalom. A készülék vezérléséhez nem szükséges felállnia a székből, a tartozék távirányítónak a segítségével könnyedén beállíthatja a kívánt funkciót.

Rejtett lapátok

Beépített színes LED

Érintőgombos vezérlés

Azonnali hűsítő légáramlat

Hűsít és párásít egyszerre

Nagykapacitású víztartály

Akár jéggel, jégakkuval is használható

Éjszakai üzemmód

Időzíthető

3 befúvási fokozat

Tartozék távirányítóval és tölthető jégakkukkal

Könnyen kivehető és tisztítható szűrőbetét

Oszcillálási funkció (körkörösen)

Könnyen mozgatható a kerekeknek köszönhetően

Egyszerű használat



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Bewello BW2050 90W, 3 Fokozat, IP20, Éjszakai Üzemmód, LED, Távirányító, Fehér léghűtő, párásító és légtisztító" című hirdetést látja. (fent)