Betöltés...

AEG LTR6G261E Felültöltős mosógép, 6 kg, 1151 ford/perc, 11 program, ProSense, Eco TimeSave, D energiaosztály, Fehér

Ár: 194.490 Ft

Az AEG ProSense® felültöltős mosógép mindig a töltet mennyiségéhez igazítja a programot. A gép a lehető legrövidebb idő alatt mossa tökéletesen tisztára a ruhákat. Kompakt, helytakarékos kialakítás, és egyedülálló gondoskodás. A SoftPlus opció gondoskodik róla, hogy az öblítő elérjen minden egyes szövetszálhoz. Így a ruhák puhábbak, selymesebbek és simábbak lesznek, mint valaha. A SoftPlus óvja a textíliát, és meghosszabbítja a ruhák élettartamát. Az Eco programokkal energiát spórolhat. Az Eco TimeSave programmal időt is megtakaríthat. A program lehetővé teszi, hogy egyszerre bekapcsolja az ECO és a TimeSave opciókat, így mosógépe a lehető leggyorsabb és legenergiatakarékosabb módon tisztítja ruháit. Tapasztalja meg a precíz folyékony mosószer adagolást a Liquidose rendszerrel. Mindig a megfelelő pillanatban juttatja be a dobba a mosószert, ezzel optimalizálja a mosás hatékonyságát. A ruhák mindig tisztán és frissen kerülnek ki a mosógépből.

Jellemzők:
- Energiaosztály: D
- Súlyozott energiafogyasztás / 100 ciklus (kWh): 65
- Súlyozott vízfogyasztás(l): 40
- Súlyozott centrifuga (ford/perc): 1151
- Zajszint dB(A): 77
- Mosási kapacitás: 6 kg
- Hálózati csatlakozó kábel hossza (m): 2.4
- Felültöltős mosógép
- Nagy LCD-kijelző
- Selyemprogram - gyengéd mosás és centrifugálás
- Mosási programok: Eco 40-60, pamut, műszál, kímélő mosás, Gyapjú / selyem, 20 perc 3 kg, kültéri ruházat, takaró, vasaláskönnyítő, centrifuga/szivattyúzás, Antiallergén
- Motor: univerzális
- Szenzorok: Aqua control szenzor, átfolyásmérő, ProSense
- Eco 40-60 program időtartama: 3:17
-

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 59 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "AEG LTR6G261E Felültöltős mosógép, 6 kg, 1151 ford/perc, 11 program, ProSense, Eco TimeSave, D energiaosztály, Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: