Betöltés...

Szuper erős álló ventilátor beépített vízpermet fújó rendszerrel - hűsítő, páraszóró ventilátor - 125 cm, 75W (BBD)

Ár: 49.990 Ft

Ez a párásító ventilátor a forró nyári napokon és akár a száraz téli időszakban is megoldást kínál a kellemesebb légkör megteremtéséhez. Engedje meg, hogy bemutassuk ennek a kiváló készüléknek az előnyeit és jellemzőit!

Főbb jellemzők és előnyök:
Hatékony párásítás és hűtés: A párásító ventilátor kettős funkcióval rendelkezik - nem csak hűti a szobát, hanem párásítja is a levegőt, ami rendkívül jótékony hatással lehet a száraz klímájú helyiségekben.Három sebességfokozat: A készülék három különböző sebességfokozattal rendelkezik, így könnyedén szabályozhatja a légáramlás intenzitását és a párátlanítás mennyiségét.Időzítő funkció: Az időzítő beállításnak köszönhetően akár 60 percig is beállíthatja a működési időt, ami különösen hasznos, ha szeretné az eszközt alvás közben használni.Oszcilláló mód: Az oszcilláló mód lehetővé teszi, hogy a ventilátorfej mozogjon, így a levegő egyenletesen oszlik el a helyiségben, és elkerülhető a fülledt érzés.Állítható ventillátorfej: A ventilátorfej állítható, így könnyedén irányíthatja a levegőáramot oda, ahova szükséges.Halk működés: A párásító ventilátor halk működése nem zavarja meg a mindennapi tevékenységeket és az alvást sem.
A termék adatai:
Teljesítmény: 75WFeszültség: 220 - 240V / 50HzKábel hossza: 1,75 mSúly: 7,2 kgTartály űrtartalma: 3,2 literVízpárakibocsátás: 220ml/hAnyagkivitel: Strapabíró műanyagMéretek (MaxSzxMé): 125x40x40cmRotor átmérője: 40 cmSzín: Fekete
A csomag tartalma:
1 x Párásító ventilátor1 x Víztartály1 x Használati útmutató
A párásító ventilátor egy tökéletes választás, hogy megfelelően hűtse és párásítsa otthonát a forró nyári napokon és kellemesebbé tegye a szárazabb téli időszakokat. Vegye meg még ma, és élvezze a friss és kellemes légkört otthonában!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Szuper erős álló ventilátor beépített vízpermet fújó rendszerrel - hűsítő, páraszóró ventilátor - 125 cm, 75W (BBD)" című hirdetést látja. (fent)