Betöltés...

Whirlpool AKR65FLMK Páraelszívó

Ár: 72.675 Ft

LED világítás
Fokozott energiahatékonyság és gazdaságosság. A LED-es világítás 10-szer hosszabb élettartamú, mint a hagyományos izzóké, és 90%-kal kevesebb energiafogyasztást biztosít.

Mechanikus kezelőszervek - soft gombok
Könnyű kezelőszervek. A Whirlpool páraelszívó intuitív elektronikus felhasználói felülettel rendelkezik, amely a valaha elképzelt legegyszerűbb és legkényelmesebb kezelést biztosítja.

Szénszűrő 
Élvezze mindig a friss levegőt a konyhájában. A Whirlpool páraelszívó szénszűrővel rendelkezik (opcionális), amely hatékonyan védi konyháját a kellemetlen szagoktól és a zsírtól.

3 sebesség
Sokoldalúság. A Whirlpool páraelszívó három sebességfokozattal rendelkezik, így teljes mértékben irányíthatja teljesítményét.

Szuper csendes
Csendes munka. A Whirlpool páraelszívót úgy tervezték, hogy alacsony zajszinten működjön, így élvezheti a békét és a csendet.

Üveg kialakítás
Úgy tervezték, hogy élvezhető legyen. Modern, sima és gyönyörű – ez az üveg páraelszívó szemet gyönyörködtető kiegészítője lesz otthonának.

Rugalmas összeszerelés
Rugalmas rögzítési lehetőségek. A páraelszívó működhet elszívó vagy recirkulációs üzemmódban (szűrő szükséges), így teljes szabadságot élvezhet konyhája elrendezése közben.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Whirlpool AKR65FLMK Páraelszívó" című hirdetést látja. (fent)