Betöltés...

Amica OMC6451B HC Páraelszívó - Fekete

Ár: 141.306 Ft

HoodConnect

Fejlett kommunikációs mód a főzőlap és a páraelszívó között a "Bluetooth" funkció segítségével. Jól hangzik, de mit jelent ez számodra? A páraelszívó automatikusan bekapcsol, és működését az indukciós főzőlap főzési paramétereihez igazítja. A készülékekben használt intelligens algoritmus precízen figyeli a főzőlapon történő főzés intenzitását, és a leolvasott adatok alapján választja ki a páraelszívó teljesítményét. A „Bluetooth” funkció biztosítja a stabil kapcsolatot – nem kell attól tartania, hogy egy érzékelőt fedővel vagy edénnyel letakar. Minden automatikusan történik, hogy a lehető legtöbbet vegye ki a fejéből! Ha a páraelszívót a főzőlap szintjéről is szeretné vezérelni, válasszon egy Amica indukciós főzőlapot HoodConnect Pro funkcióval, kézi vezérléssel.

Nagy teljesítményű

Konyhaszagtól átitatott ruhák, függönyök vagy ágytakarók? Amica motorháztetővel nem! Páraelszívóink modern és rendkívül hatékony turbinákkal vannak felszerelve, amelyek teljesen eltávolítják a konyhai szagokat. Élvezze a munka teljes kényelmét a konyhában!

A világítás színének beállítása

Állítsa be a világítás színét a szoba többi lámpájának színéhez. A hideg fény segítségével kényelmes körülmények között készítsen ételt. Váltson meleg színekre, hogy pihentető hangulatot teremtsen. Legyen a légkör mindig a legmagasabb szinten.

Fényerősség beállítása

Érdekel a konyhai munkalap jó megvilágítása? Vagy talán szereted, ha kellemesen tompított fény jelenik meg bent? Élvezze a fényintenzitás növelésének kényelmes funkcióját, amikor ételt készít. Teremtsen kellemes légkört a világítási teljesítmény csökkentésével. A páraelszívó amellett, hogy megszabadul a konyhából származó kellemetlen szagoktól, stílusos és elegáns világításként is szolgál.

Csendes működés

Bizonyára néha elkészít egy ételt zenehallgatás vagy tévénézés közben. Az Amica páraelszívók által kibocsátott alacsony zajszintnek köszönhetően ezt minden akadály nélkül megteheti. Fordítsa a motorháztetőt a legalacsonyabb fokozatba, hogy hatékonyan távolítsa el a füstöt, és élvezze a készülék csendes működését – 50 dB alatt. Ezt a megoldást mindenki értékelni fogja, akinek konyhája és nappalija van.

Távirányító

Kényelmesen ül, és le kell kapcsolnia a motorháztetőt? Használja a távirányítót és ne mozduljon! A készüléket távolról be- és kikapcsolhatja, beállíthatja a teljesítményét, és még a fényt is tompíthatja, hogy étkezés után kellemesebb legyen a hangulat... Annyira kényelmes! 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Amica OMC6451B HC Páraelszívó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)