Betöltés...

ETA Trinity 3607 Oszlop ventilátor

Ár: 32.190 Ft

Az ETA Trinity 3607 oszlopventilátor nem csak a forró nyári napokon jelent majd remek segítséget, amikor szinte lehetetlen tökéletesen kiszellőztetni a lakást, a házat vagy az irodát. Modern és stílusos megjelenésével ízléses kiegészítője lehet a belső térnek.

Hatékonyan oszlatja el beltéri a levegőt1-15 órás időzítő, 3 légáramlási sebességTávirányító, kezelőpanel LED kijelzőkkel, állítható magassággal és dőlésszöggel
Ventilátor funkciókAz ETA Trinity 3607 oszlopventilátor hatékonyan oszlatja szét a levegőt a zárt helyiségekben. Ehhez az oszlopventilátor az oszcillálás funkciót alkalmazza, amelynél a ventilátor sima forgómozgást végez.Társ az otthoni jóléthezAz ETA Trinity 3607 ventilátor ideális társ a forró nyári napokon. Az oszcillálás funkciónak hála stimulálja a helyiség levegőjét és kellemes környezetet teremt, ezáltal jobban érzed majd magadat. Az ETA Trinity 3 üzemmóddal kecsegtet, ezeket az igényeid alapján választhatod ki. A NATURAL üzemmód leginkább a levegő természetes áramlásához hasonlít a természetben. Ezzel szemben a SLEEP mód elsősorban alváshoz ideális, hiszen csökkentett zajszinttel dolgozik és gyengéd szellőt generál. Az időzítővel a ventilátor üzemidejét 1-15 óra között szabályozhatod a késleltetett indításlehetőségével.Az ETA Trinity 3607 ventilátor használata egyszerűAz ETA Trinity 3607 ventilátor jól átlátható, LED jelzőfénnyel kiegészült vezérlőpanellel és távirányítóval büszkélkedhet, így még az ágyról vagy kanapéról sem kell felkelned az irányításához. Kényelmesen beállíthatsz mindent, amire szükséged van, kellemes környezetet teremthetsz.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "ETA Trinity 3607 Oszlop ventilátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: