Betöltés...

Tristar KA-5098 Hősugárzó

Ár: 27.270 Ft

Ha az elektromos fűtőberendezés túlmelegedéssel fenyeget, a túlmelegedés elleni védelem automatikusan leállítja azt. Ezenkívül a fűtőberendezés felborulás elleni védelemmel van ellátva, így a fűtőventilátor azonnal kikapcsol, ha felborul. A beépített felső fogantyú megkönnyíti a tűzhely mozgatását.

A fűtőberendezés a tetején található különböző gombok segítségével állítható. Például könnyedén válthat az 1400 és 2000 wattos hőfokok között, vagy be- és kikapcsolhatja a ventilátor és a forgó funkciót. Lehetőség van arra is, hogy csak a ventilátorral hűtsön. Ezenkívül a bekapcsolásjelző lámpa biztosítja, hogy lefekvéskor mindig láthassa, hogy kikapcsolta-e már a fűtőberendezést.

A Tristar kerámia fűtőtest stílusos kialakítású, LED kijelzővel. A kijelzőn látható, hogy a fűtőtest milyen hőmérsékletre van beállítva. Szeretnél még egy kis meleget, amikor este a kanapén ülsz? A távirányítónak köszönhetően nem kell a készülékhez sétálnia. Egyszerűen emelje vagy csökkentse a hőmérsékletet egy gombnyomással!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Tristar KA-5098 Hősugárzó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: