Betöltés...

Nedis WIFIFN10CWT Intelligens Wi-Fi-s Álló ventilátor

Ár: 23.690 Ft

Az intelligens Wi-Fi-s Ventilátor önmagában és egyéb Nedis SmartLife készülékekkel kombinálva egyaránt használható.

Alkalmazható hagyományos ventilátorként - a gombok megnyomásával - de távoli vezérléssel, okostelefonról is legalább ilyen egyszerűen működtethető. Egyszerűen csak csatlakoztassa a ventilátort Wi-Fi routerhez - nincs szükség további hubra vagy átjáróra - és az alkalmazás segítségével vezérelje a sebességet és a vízszintes pásztázót, valamint állítson be időzítőt és ütemterveket.

A Google Home és Amazon Alexa asszisztensek segítségével akár még hangvezérléssel is használhatja a ventilátort.

A 40 cm átmérőjű ventilátor magassága és dőlésszöge a tökéletes levegőelosztás érdekében manuálisan szabályozható, az alvó mód pedig fokozatosan lelassítja a ventilátor sebességét, majd kikapcsolja a készüléket.

A Nedis SmartLife ismertetése

Fedezze fel az egyetlen egyszerűen használható és intuitív alkalmazáson keresztül vezérelhető termékek - például izzók, kapcsolók, aljzatok, érzékelők és kamerák - széles körű és folyamatosan bővülő választékát. Az Amazon és a Google Home által támogatott hangvezérlési funkciók, valamint az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatán kívül nincs másra szükség, a csatlakoztatott, intelligens otthont igazán egyszerűvé teszik.

Keressen csupán egy intelligens izzót vagy aljzatot, vagy automatizálja akár az egész házat, az intelligens technológia ma már rendkívül könnyedén hozzáférhető.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Nedis WIFIFN10CWT Intelligens Wi-Fi-s Álló ventilátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: