Betöltés...

HiSense Expert Smart 3,5 kW hűtő-fűtő klíma CF35YR1FG + CF35YR1FW oldalfali split légkondícionáló

Ár: 158.100 Ft

A Hisense már az 1969 óta gondoskodik a professzionális háztartási elektronikai gépekről, Magyarországon e márkanév alatt leginkább a Hisense tv magas minősége vált ismertté. Ami korántsem véletlen, hiszen a márka a világ 4. legnagyobb televíziógyártója – fogalom az iparágban. Azonban az alapítása óta eltelt több mint 50 évben más területeken is csúcsminőséget alkotott.

A márka neve még viszonylag ismeretlenül cseng itthon, így nem véletlen, hogy gyakran felteszik a kérdést: vajon a Hisense milyen gyártmány? Milyen a minősége?

Olyan világszerte elismert gyártók tartoznak ugyanis a kínai világmárka kötelékébe, mint például a Toshiba, a Gorenje vagy épp a Sharp. A kezdetekhez képest ma már a televíziókészülékeken túl olyan háztartási berendezések teszik lenyűgözően színessé a vállalatcsoport termékpalettáját, mint az innovatív technológiákat felvonultató hűtőgépek, mosógépek, okostelefonok és laptopok, illetve természetesen a Hisense légkondicionálók páratlan kínálata.

Jellemzői:

Intelligens WiFi vezérlés: Hisense klímáját bárhonnan vezérelheti mobiltelefonjával és Wi-Fi kapcsolatával, a Hismart Life alkalmazással. Így már hazaérkezés előtt kellemes hangulatot tud teremteni az otthonában, vagy akár messziről is gondoskodhat kedvenceiről. Opcionálisan rendelhető (nem tartozék gyárilag)

4D levegőkifújás: A vízszintes légterelők automatikus mozgatásával a készülék biztosítja a hideg vagy meleg levegő optimális elosztását és áramlását a helyiségben mind a négy irányban. A Hisense technológia a beltéri levegőelosztáshoz maximális kényelmet biztosít a felhasználó számára.

Full DC Inverter technológia a legmodernebb technológia, amely lehetővé teszi a klímaberendezések intelligens működését és csökkenti az energiaveszteséget. A kompresszor könnyebben és hatékonyabban működik, a hőmérséklet-szabályozás pontosabb, a zaj pedig alacsonyabb.

Aktív szénszűrő
Eltávolítja a vegyszereket, a gőzöket és a dohányfüstöt a részecskékkel. Tökéletes megoldás a kellemetlen levegő eltávolítására és a friss és tiszta levegő élvezetére.

Öntisztító
A Hisense bevonatok új generációjának köszönhetően a felgyülemlett por / mikroorganizmusok / zsírok eltávolíthatók az elpárologtató alumínium felületéről egy fagyasztás-olvadás ciklussal. Kikapcsolt állapotban a beltéri egység ventilátora 30 másodpercig tovább működik, hogy kiszárítsa az elpárologtatót. Hatékonyságát tiszta levegővel magas szinten tudja tartani.

Műszaki adatok:

Full DC Inverter, R32 gáz, aktív szénszűrő,
Csendes működés 19dB, beltéri egység
Hűtési teljesítmény: 3400 W
Fűtési teljesítmény: 3800 W
Automatikus működés
Turbó üzemmód
Éjszakai üzemmód
Hideg levegő védelem
Képernyő típusa: Elektronikus vezérlés LED kijelzővel
Hideg levegő védelem
Műszaki adatok:

– Led kijelző – Öntisztító beltéri egység
– Szénszürő – Antibakteriális felület
– Penészmentes felület – Távirányitóba épített hőmérséklet érzékelő
– Éjszakai üzemmód – 4 irányú kifúvás
– Beépített WIFI – Csendes üzemmód (19 dB)
– 24 órás időzítés – gyorshűtési funkció
– fagymentes fukcó 8 °c alatt – 2 oldali kondenzvíz elvezetési lehetőség
– Inteligens kiolvasztás – Fűtési mód – 20°c-ig
– Hűtési mód – 15°c-ig – Könnyű telepítés
– könnyű karbantarás – Kártyás üzemód (szállodai alkaklmazás)
– Kis méret
– Beltéri egység (hosszúság,magasság,mélység mm) 795x255x197
– Kültéri egység (hosszúság,magasság,mélység mm) 660x483x240
– Beltéri egység 7,1 kg
– Kűltéri egység 22 kg

Gyári tartozékok: – Távirányító + elem

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Klíma, Légkondicionáló
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 48 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "HiSense Expert Smart 3,5 kW hűtő-fűtő klíma CF35YR1FG + CF35YR1FW oldalfali split légkondícionáló" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: