Betöltés...

SilverCrest SMA 500 G1 inox, nemesacél tejhabosító, 500W 650 ml űrtartalmú tejforraló 4-féle tejhab üzemmóddal (300 ml melegítés, 150 ml habosítás)

Ár: 16.490 Ft

- Inox készülékház - 650 ml teljes kapacitás - Melegítés és 4-féle habosítás funkcióval - Minőségi tapadásmentes ILAG tartály Garancia (fogyasztóknak): 2 év - INOX színben - Másodpercek alatt elkészíti a tejhabot - Dupla falú hideg készülékház - Inox habosító és keverőlapát - Vezeték nélküli használat, a talprészen 360°-ban elforgatható - Rejtett fűtőszál - 2 db megvilágított nyomógomb - Automatikus kikapcsolás ha nincs folyadék a kancsóban - Melegítés és 4-féle habosítás funkcióval - Melegítés: 75 - 300 ml között - Habosítás 75 - 150 ml között - A kancsó teljes kapacitása: 650 ml - Fröccsenésmentes átlátszó fedél - Könnyen tisztítható tapadásmentes, prémium ILAG bevonatú tartály - Teljesítmény: 500W - Gyártó: TARGA GmBH Németország - Mérete: 185 x 150 mm - Súlya: 700 g - Tápkábel hossza: 85 cm Négyféle funkció: - Tej melegítés és habosítás - Tej melegítés, habosítás nélkül - Tej habosítás melegítés nélkül (hideg tejhab) - Tejes turmixok készítése Négyféle állagú tejhab készíthető vele: - Meleg, szilárd tejhab - Meleg és krémesen lágy tejhab - Kevés tejhab több folyékony, felmelegített tejjel - Hideg tejhab Figyelem! A megfelelő tisztítás elengedhetetlen a hibamentes működéshez! A termék tartályát habosítás után alaposan ki kell öblíteni tiszta vízzel, és mikroszálas törlőkendővel szárazra törölni azt. A kancsóban maradó tej (vagy egyéb, cukros anyag) maradványa a habosító gyűrűt forgató tengely megragadását okozhatja, amely a motor túlterhelését eredményezi és a termék - nem garanciális - meghibásodásához vezet. Amennyiben azt tapasztalja, hogy a termék nem habosítja a tejet, és halk sípoló hang hallatszik a motorból (a habosító gyűrű nem mozdul), azonnal állítsa le, ürítse ki a tartályt és csatlakoztassa le a hálózatról. Töltsön bele langyos, tiszta vizet, kézzel óvatosan mozgassa meg a habosító gyűrűt mindkét irányba, majd csatlakoztatva a hálózatra, indítson el a betöltött vízzel egy habosító programot. Amennyiben a gyűrű már szabadon forog, öntse ki a vizet, törölje szárazra a kancsót, töltse fel tejjel, és használja azt a megszokott módon.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 90 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "SilverCrest SMA 500 G1 inox, nemesacél tejhabosító, 500W 650 ml űrtartalmú tejforraló 4-féle tejhab üzemmóddal (300 ml melegítés, 150 ml habosítás) " című hirdetést látja. (fent)