Betöltés...

digiTech Sempre DCF rádióvezérelt projektoros, kivetítős ébresztő óra hőmérővel, USB töltőporttal, hálózati adapterrel (folyamatos kivetítéssel)

Ár: 9.990 Ft

- Típus: ébresztőóra és digitális hőmérő - Az aktuális idő vagy hőmérséklet a készülékbe épített projektor segítségével a falra vetíthető - Folyamatos kivetítésre képes típus, tartozék hálózati adapterrel (elemekről is üzemeltethető, szintén tartozék) Garancia (fogyasztóknak): 3 év - Belső hőmérséklet kijelzés 0-tól +50 fokig - Beépített USB port USB-s eszközök töltéséhez (5V 1A) - Pontos idő kijelzés 12 / 24 órás kapcsolási lehetőséggel - Ébresztő óra szundifunkcióval - 2 ébresztési időpont beállítás - Naptári hét funkció (dátumkijelzés) - Tápellátás: 2 db AAA mikroceruza elemről (tartozék) vagy 230V 50Hz hálózati adapterről (tartozék) - Súly: 300 g - Méret: 130 x 50 x 100 mm - Szín: Szürke, fekete vagy fehér a készlet erejéig - Elforgatható és dönthető projektor a kivetítéshez - Piros színű kivetítés a falra, manuálisan szabályozható fókusszal - A hét napjait 5 nyelven tudja kijelezni (francia, angol, olasz, német és spanyol) - Tükrözhető kép Időzónák beállítása +/- 12 óra - Hőmérséklet kijelzés °C vagy °F értékben Az LCD kijelző LED háttérvilágítása és a projektor elemekről üzemeltetve csak a Light érintőgombot megérintve világít, 5 másodpercen át. A mellékelt hálózati adapterről üzemeltetve a kivetítés bekapcsolható folyamatosra, a kijelző kék háttérvilágítása azonban csak így is 5 másodpercig, gomb érintésre működik! A termék hálózati adapterről is csak az elemekkel együtt üzemel, anélkül nem működik! DFC: rádiójel vezérelt termék, így a pontos időt automatikusan folyamatosan beállítja, sosem késik, és automatikusan átáll nyári és téli időszámításra! Kivetítési módok: - csak az idő folyamatosan vagy - csak a hőmérséklet kivetítése folyamatosan (gombnyomásra váltható) A termék egyszerre csak időt VAGY hőmérsékletet tud vetíteni. A kivetítés módjának átváltására a készülék előlapján található 180°/360° TIME / TEMP gombot kell 3 másodpercen át nyomva tartani. A folyamatos projektoros kivetítés, és a kivetítés módja valamint vetítési szöge közti váltás is CSAK AZUTÁN működik, ha a készülék már beállította DCF rádióvezérléssel az időt; előtte a a mód váltó gombra a készülék nem reagál, és a kivetítés sem folyamatos, csak gombnyomásra 5 másodperces! Ez rendeltetésszerű működés; a DCF jel megtalálást követően már használható a folyamatos kivetítés, valamint módváltás és forgatás funkciók. Ezek azonban ha a készüléket olyan helyre helyezzük el, ahol nem tudja fogni a DCF rádiójelet, nem fognak működni. A kijelző minden esetben csak gombnyomásra, 5 másodpercig világít (folyamatos háttérvilágítás nincs). A legelső DCF automatikus beállítást kicsomagolás után érdemes épületen kívül, a szabadban elvégezni, vagy az ablakpárkányon, ahol a készülék hamar össze tud az adótoronnyal kapcsolódni, és pár perc alatt sikeresen beállítja a pontos időt és dátumot. Gyártó: digi Tech GmBH Eppstein, Valterweg 27/A. Németország

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 55 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "digiTech Sempre DCF rádióvezérelt projektoros, kivetítős ébresztő óra hőmérővel, USB töltőporttal, hálózati adapterrel (folyamatos kivetítéssel)" című hirdetést látja. (fent)