Betöltés...

YATO Vízforraló  2000W 9L 04311

Ár: 32.990 Ft

YATO Vízforraló  2000W 9L 04311

A vízforraló nagy mennyiségű víz gyors lefőzésére szolgál kávé, tea vagy instant italok készítéséhez. A YATO vízforraló a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélból készült, magasfényűre polírozva, ami nagyon elegáns megjelenést biztosít szállodákban, konferenciatermekben vagy éttermekben.

A kiváló minőségű felületkezelés a nagyon hatékony fűtőtestek és a speciális biztonsági rendszer használatából adódó megbízhatósággal jár. A fűtőtest a tűzhely alja alatt található. Ennek a megoldásnak számos előnye van. A legfontosabb a vízzel való érintkezés hiánya, ami megakadályozza a vízkő képződését. Az is nagyon fontos, hogy a tartály könnyen tisztítható legyen. Ezenkívül a túlmelegedés és a szárazonfutás elleni védelem jelentősen meghosszabbítja a berendezés élettartamát.

A tűzhely 30 ~ 110 °C tartományban állítható. Másrészt a beépített jelzőfény jelzi a vízmelegítést. A kapcsoló lehetővé teszi a készülék kikapcsolását anélkül, hogy kihúzná a dugót a konnektorból. A tartály külső oldalán vízszintjelző található.

Mindkét oldalon kényelmes, kellemes tapintású fogantyúk találhatók. A speciális kialakítású csap a csepegés megelőzésére szolgál.

Műszaki adatok

Teljesítmény 2000W
Űrtartalom 9 l
Anyaga rozsdamentes acél



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "YATO Vízforraló  2000W 9L 04311" című hirdetést látja. (fent)