Betöltés...

YATO Vízforraló 10L 1650W YG-04310

Ár: 39.990 Ft

YATO Vízforraló 10L 1650W YG-04310

A vízforraló nagy mennyiségű víz gyors főzésére szolgál kávé, tea vagy instant italok készítéséhez. A YATO vízforraló a legmagasabb minőségű rozsdamentes acélból készült, magasfényűre polírozva, ami nagyon elegáns megjelenést biztosít szállodákban, konferenciatermekben vagy éttermekben.

 A fűtőtest a vízforraló alján belül található. Ennek a megoldásnak számos előnye van. A legfontosabb a vízzel való érintkezés hiánya, aminek köszönhetően nem képződnek vízkő. Az is nagyon fontos, hogy a tartály könnyen tisztítható legyen. Ezenkívül a túlmelegedés és a szárazonfutás elleni védelem jelentősen meghosszabbítja a berendezés élettartamát.

A tűzhely 30 ~ 110 °C tartományban állítható. Másrészt a beépített lámpák jelzik a fűtést és a hőmérséklet fenntartását. A kapcsoló lehetővé teszi a készülék kikapcsolását anélkül, hogy kihúzná a dugót a konnektorból. A tartály külsején egy vízszintjelző található literben kifejezett skálával. Mindkét oldalon kényelmes, kellemes tapintású fogantyúk találhatók. Ezeket is a TWIST-LOCK rendszer tervezte, melynek köszönhetően a fedél szilárdan zárható.

A csepegés megakadályozására speciális kialakítású csapot használnak. A műanyag védőtalp lehetővé teszi a YATO YG-04325 csepptálca felszerelését.

Műszaki adatok
Teljesítmény 1650 W
Űrtartalom 10 l
Anyaga rozsdamentes acél



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "YATO Vízforraló 10L 1650W YG-04310" című hirdetést látja. (fent)