Betöltés...

Gáz grill MANHATTAN mobil 99BB006

Ár: 119.990 Ft

Kerti gázgrill Flame Tamer rendszerrel. A fő grillező 6 égővel van felszerelve külön szabályozással és piezo gyújtással. A középső égők kikapcsolási lehetőségének köszönhetően a grill direkt és indirekt grillezésre egyaránt alkalmas, és a készételek hőmérsékletének megőrzésére tároló ráccsal van felszerelve.

A grillsütő mobil (4 kerék, ebből 2 fékezett), hőmérős csuklós fedéllel és tárolópolccal a tartozékoknak. Kiegészült egy külön szabályozású és piezo gyújtású oldaltűzhely is. Középen egy nagy, zárható ajtós szekrény található. Tartalmaz egy összekötő tömlőt a gázpalackhoz és egy nyomáscsökkentő szelepet.

Flame Tamer rendszer - fémprofilok vannak közvetlenül az égők felett elhelyezve, hogy megakadályozzák a zsír csöpögését a lángok közé és a begyulladást. Ugyanakkor az égő lángja csak a helyén akadályozza meg a rács közvetlen felmelegedését, ami a teljes grill, krómozott, zománcozott kivitelű acélrács lényegesen egyenletesebb felmelegedését eredményezi.

A grillen a teljes grillfelület alján található egy polc, amely a zsír lecsepegésére szolgál. A polc hátul kicsúszik, így könnyen tisztítható a grill.

Csomag méretei (szállítási méretek) 48 x 59 x 89 cm.

Műszaki datok
főégő    6x
melléktűzhely    1x
csuklós fedél    igen
mobil    igen (4/2 fékezett kerekek)
piezo gyújtás    igen
polc    igen
teljes teljesítmény    18,2 kW / óra
szín    ezüst
grillező    74 x 40 cm
rácsmagasság    83 cm
A grill méretei    160,5 x 106,5 x 51 cm



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Gáz grill MANHATTAN mobil 99BB006" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: