Betöltés...

Renkai hordozható léghűtő

Ár: 3.990 Ft

Renkai hordozható léghűtő

A forró nyári napokon egy kis hűs levegőre vágysz? Költséghatékony és energiatakarékos megoldást keresel? Akkor ezt a hordozható léghűtő készüléket neked találták ki! Ez egy nagyszerű eszköz, amely lehűti, tisztítja és párásítja a körülötte lévő levegőt. Nem kell fúrni, faragni és szakembert hívni, hogy beszerelje az egyébként hatalmas és drága légkondicionáló berendezést.
Töltsd fel vízzel a tartályát a készülék tetején található kis nyíláson, és már fújja is a hűvös, tisztított levegőt. Az alján találsz egy „vízelvezető” nyílást, melyet, ha eltekersz, akkor kiürítheted a felesleges vizet. Ezt főleg a hordozás megkönnyítése érdekében javasoljuk. Ventilátora három erősségi fokozatban állítható. A készülék oldalán ráadásként egy „fénykapcsoló” gombot is találsz, így éjszakánként nem csak a friss hűs levegőt, hanem a hangulatos kék fényt is élvezheted. Ezért bátran javasoljuk gyerek-illetve hálószobába is.
Megfizethető és hordozható, így hatékonyabb, mint a hagyományos légkondicionálók. Rendkívül csendes, nem fog zavarni a búgás és zümmögés tévénézés vagy pihenés közben. Használhatod otthonodban, munkahelyeden, vagy akár magaddal viheted utazásaidra is.

Főbb jellemzők:
Léghűtő, légtisztító és párásító egyben
USB-ről tölthető akkumulátor (kábel a csomagban)
Hordozható kialakítás
Csendes működés
Cserélhető szűrőbetét (6-10 hónap használat után cserélendő)
Állítható elülső ráccsal
Három erősségi fokozat
Kék fény funkció
LCD kijelző
Mérete: 17x13x13 cm



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Klíma, Légkondicionáló
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Renkai hordozható léghűtő" című hirdetést látja. (fent)