Betöltés...

Fém konyhai csepegtető

Ár: 5.890 Ft

Helytakarékos megoldás lehet az edények szárításához. Ez az álló fém tálcával rendelkező konyhai csepegtető lehetővé teszi, hogy rendszerezett és hatékony módon szárítsa az edényeket és evőeszközöket.


A csepegtető tartós fém kialakítással rendelkezik, amely biztosítja az edények stabil és biztonságos elhelyezését. A tartók és a rácsok megfelelő méretűek és elrendezése lehetővé teszi, hogy különböző típusú edényeket, serpenyőket és evőeszközöket helyezzen el rajta.


Az álló fém tálca praktikus kiegészítője a csepegtetőnak. A tálca gyűjti a nedvességet és csepegtetett vizet az edényekről, így megakadályozza, hogy az asztal vagy a pulton vízfoltok keletkezzenek. A tálcát könnyedén eltávolíthatja és tisztíthatja, így gondoskodhat a higiéniai szabályok betartásáról.


Ez a csepegtető és fém tálca ideális választás a konyhai rend és a praktikusság szerelmeseinek. Az álló kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyen elérhető helyen tartsa az edényeket, és azokat hatékonyan szárítsa. Emellett a csepegtető kompakt méretű, így kevés helyet foglal el a konyhában.


Jellemzők:



Fémből és műanyagból készült
Tágas
A szárító egy műanyag tálcával van felszerelve a lecsepegő víz összegyűjtésére
Fekete szín


Méretek:



Magasság: 18cm
A szárító szélessége: 27 cm
Szárítógép hossza: 35 cm
Tálca méretei: 34cm x 24cm




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosogatógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.05
Eddig megtekintették 55 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Fém konyhai csepegtető" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: