Betöltés...

Mitsubishi MSZ/MUZ-HR35VF Inverteres Oldalfali Split klíma szett 3,5kW

Ár: 336.600 Ft


Automatikus légterelés le/fel (swing)



Fűtési üzemmódban a meleg levegőt automatikusan lefelé irányítja, hűtéskor a hideg levegőt a mennyezet felé tereli, így biztosítva az egyenletes légelosztást.



24 órás időzítés



A klíma 24 órás idő intervallumban beprogramozható, így Ön a már lehűtött otthonába érkezhet haza.



Automata tisztítás



A klímák kellemetlen szagának forrása legtöbbször a hőcserélőn megtelepedő penész. Hűtés üzemmódban a kicsapódott párából a penészgombák és baktériumok meg tudnak telepedni a hőcserélőn, ha a készüléket csak úgy kikapcsoljuk. Az automatikus tisztítófunkció a készülék kikapcsolását követően kiszárítja a hőcserélőt és a cseppvíztálcát, így megakadályozza a penész megtelepedését.



Automata újraindítás



A légkondicionálók újraindító memóriával vannak ellátva. Ilyen módon még áramszünet után vagy a légkondicionáló áramkörének megszakadása esetén sem kell a funkciókat újra beállítani. A pillanatnyi áramkimaradás vagy hosszabb áramszünet után a készülék automatikusan újraindul, és ismét a korábbi beállításokkal működik.



Automata üzemmód váltás



Ebben a funkcióban a klíma készülék a beállított hőmérséklet értéknek megfelelően a hűtési/fűtési üzemmódot képes automatikusan megváltoztatni. Erre akkor lehet szükség, amikor a beállított hőmérséklet tartásához nappal hűteni, de éjjel fűteni kell.



Öndiagnosztikai funkció


Amennyiben egy adott funkció nem megfelelően működik, a rendszer öndiagnózist végez, ami egyszerűbb szervizelést tesz lehetővé



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Klíma, Légkondicionáló
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Mitsubishi MSZ/MUZ-HR35VF Inverteres Oldalfali Split klíma szett 3,5kW" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: