Betöltés...

Eladó új Univerzális aszalógép modell SS-10 ingyenes házhozs

Ár: 125.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó új Univerzális aszalógép modell SS-10 ingyenes házhozszállítással!
Az SS-10 modell univerzális szárító egy professzionális termék, amelyet zöldségek, gyümölcsök, virágok, hús, hal és aromás fűszernövények szárítására terveztek.
Professzionális, hosszú élettartamú készülék, amely olyan vállalkozók számára készült, akik nagy mennyiségű élelmiszert szeretnének hatékonyan dehidratálni.
Az aszalógép automata ventilátorral rendelkezik, amely forró levegőt keringet az egyenletes szárítás érdekében. A dehidratált ételek nagyon jó nassolnivalók lehetnek, mert szinte minden tápértéküket és ízüket is megőrzik. A készülék 35 és 90 fok közötti hőmérsékleten tartja az élelmiszereket, ez tökéletes módja a gyümölcsök, zöldségek, húsok, halak, virágok és még sok más tartósításának.
Az SS-10 modell 10 tálcával rendelkezik, amelyek könnyen tárolhatók és tisztíthatók. Ezek a tálcák lehetővé teszik az élelmiszerek állapotának ellenőrzését, a dizájn pedig modern stílust kölcsönöz a terméknek.
Az igy szárított termékek másképp néznek ki, mint a boltokban kaphatók, mivel tartósítószer vagy mesterséges színezék használata nélkül csak természetes anyagokból állítja elő a szárított táplálékot.
A műszaki adatok: a szárító teljesítménye 1000 W, feszültsége 220 V, vezérlése mechanikus, túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva és az anyaga nagyon jó-, élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acél.
A szárított élelmiszerek előnye, hogy (akár 12%-ig) csökken a termékek víz tartalma, ez meggátolja a mikroorganizmusok fejlődését, mert ez a környezet nem kedvező számukra.
!! A weboldalon bemutatott termékek képei prezentációs célokat szolgálnak, és eltérhetnek a leszállított termékektől (színben, kiegészítőben, megjelenésben stb.) !!
CSOMAG BECSÜLT MÉRETEI:
Magasság: 48 cm
Hosszúság: 65 cm
Szélesség: 53 cm
Súly: 18 kg
Érdeklődni a 0036302621735 telefonszamon lehet.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garanciális
Márka: EGYÉB
Termékek: Egyéb
 
Eddig megtekintették 93 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Eladó új Univerzális aszalógép modell SS-10 ingyenes házhozs" című hirdetést látja. (fent)