Betöltés...

Dekoratív kerámia levegőpárásító

Ár: 5.990 Ft

Elegáns és praktikus eszköz a helyiség levegőjének nedvesítéséhez. Ez a dekoratív, kerek alakú kerámia párásító segíthet javítani a levegő minőségét és megteremtheti a megfelelő páratartalmat otthonodban vagy irodádban.


Különleges tervezésével és kerámia anyagával harmonikusan illeszkedik bármely belső térbe. Az eszközben található víztartályban a víz finom köddé párolog, amely fokozatosan eloszlik a környezetben. Ez segít nedvesíteni a levegőt, csökkenteni a szárazságot és javíthatja a lélegzési környezetet.


A díszes kerek kerámia párásító csendes és hatékony működést biztosít. Egyszerűen töltsd fel a víztartályt és a párásító automatikusan elindul. Az eszköz kis mérete lehetővé teszi, hogy bármely helyiségben elhelyezd, és diszkréten járuljon hozzá a levegő minőségének javításához.


Nemcsak funkcionális, hanem díszítő elemként is szolgálhat a belső térben. Az elegáns és kerek forma szépséget és stílust kölcsönöz a környezetnek. Bármely asztalon, polcon vagy éjjeliszekrényen elhelyezve kellemes kiegészítővé válik.



Jellemzők:
Anyaga: kerámia
Tökéletes otthonra vagy szépségszalonba
Illóolajok hozzáadása után kellemes illatot bocsáthat ki
Praktikus és eredeti dekoráció
Szabályozza a páratartalom szintjét
Egyszerűen használható
Méretek:
Kis párásító: 9cm x 8cm x 7cm
Nagy párásító: 12 cm x 10,5 cm x 9,5 cm




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Dekoratív kerámia levegőpárásító" című hirdetést látja. (fent)