Betöltés...

Klarstein Remy, páraelszívó, 90 cm, 620 mł/h, 230 W, 3 fokoz

Mikor a finom illatok keringenek a levegőben a Klarstein Remy páraelszívó stílusos fekete külsővel készen áll a pára és a gőz eltávolítására. Diszkrét szolgáltatás, elegáns dizájn: a Klarstein Remy szagelszívó nem csak szép, de flexibilis is! Használható mennyezeti páraelszívóként konyhai főzősziget fölé, vagy beépített páraelszívóként, amely könnyen megtalálja a helyét a gőzölgő lábasok felett. 230 Watt motor teljesítményével nem csak hatékonyan (620 mł/óra elszívó teljesítmény), hanem stílusosan is dolgozik. Láthatatlan erővel szívja magába a szennyezett levegőt az 1 cm vastag, fényes fekete biztonsági üvege alá. Három teljesítményfokozatának köszönhetően minden konyhai szaggal megbirkózik. Elég beállítani a kívánt fokozatot az érintésvezérelt panelen vagy a távirányítón keresztül. A főzési felület kiegészítő megvilágításáról a bekapcsolható 2 x 5 W LED sávok gondoskodnak. Ez mindenkinek a legjobb rálátást biztosítja az ételre. Hatékonysággal és eleganciával a pára és a gőz ellen: a Klarstein Remy szagelszívó egy ügyes kis konyhai segítőtárs. A páraelszívó átalakítható belső levegő körforgás üzemmódra is 2 darab aktív szén filter (10030983 számú termék) segítségével.

Tovább
Adatlap
Ár: 160.984 Ft
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2023.09.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Klarstein Remy, páraelszívó, 90 cm, 620 mł/h, 230 W, 3 fokoz
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Klarstein Remy, páraelszívó, 90 cm, 620 mł/h, 230 W, 3 fokoz" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.