Betöltés...

Klarstein Balzac 60, páraelszívó, 60 cm, 210 W, 640 mł/ó, LE

A legjobb levegő a konyhában: A Klarstein Balzac 60 páraelszívó modern hangulatot kölcsönöz konyhájának, és megbízhatóan eltávolítja a gőzt és a füstöt főzés közben.A Klarstein Balzac 60 páraelszívó 210 W motorteljesítménnyel hatékonyan távolítja el a gőzt a levegőből a kis és közepes méretű konyhákban. Három teljesítményfokozat, összesen 640 mł /h elszívási kapacitással, teljes mértékben a főzőlapra összpontosít. A 60 cm széles páraelszívó bőséges helyet kínál a főzőfelület feletti korlátlan mozgáshoz. Ugyanakkor jellemző rá a sekély mélység is, ami helytakarékos. Az elülső oldalon található egy vezérlő rész, amely a szellőzés és a világítás intenzitásának beállítására szolgál. A gyors időzítő késleltetett kikapcsolást biztosít 5 perc működés után. A páraelszívó könnyen kezelhető egy digitális kijelzővel ellátott, érintésérzékeny kezelőpanelen. A két 1,5 W-os LED-lámpával ellátott, kapcsolható világítás hatékonyan megvilágítja a főzőfelületet.A Klarstein Balzac 60 fali páraelszívó nemcsak teljesítményadataival, hanem fényűző megjelenésével is meggyőz: a szekrény 340 rozsdamentes acélból készült, és nagyon modernnek tűnik. A biztonsági üveg oldalsó elemei és a kétrészes kéménybélés teszi teljessé a páraelszívó teljes kialakítását. Igazi fókuszpont a konyhában.Egy aktívszenes szűrő (termék: 10030727) használatával a páraelszívó recirkulációs üzemben is használható.

Tovább
Adatlap
Ár: 60.390 Ft
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2023.09.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Klarstein Balzac 60, páraelszívó, 60 cm, 210 W, 640 mł/ó, LE
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Klarstein Balzac 60, páraelszívó, 60 cm, 210 W, 640 mł/ó, LE" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.