Betöltés...

Klarstein Secret Service, mennyezeti páraelszívó, 220 W, éri

A Klarstein Secret Service egy hibátlan mennyezeti szagelszívó, fekete dizájnnal. Diszkrét szolgálat – hangsúlyos dizájn. Értékes anyagaival a mennyezeti szagelszívó nem csak hatékony, de stílusos is. A fekete, csillogó szatén üveges mennyezeti berendezés láthatatlan erővel szívja el a füstöt és a kellemetlen szagokat. A három teljesítményfokozattal a Klarstein Secret Service berendezés a főzés során keletkező bármilyen szagot és párát elszívja. Maximum 800 m3/h elszívó erő áll rendelkezésére. A szagelszívót az állítható időzítővel beállíthatjuk a főzés utáni időre is. A szagelszívó belső részének és az elvezető cső védelmére a szennyeződésekkel szemben a Klarstein Secret Service két cserélhető alumínium zsírszűrővel rendelkezik. Ezeket könnyedén megtisztíthatjuk mosogatógépben, vagy zsíroldóval. Minden beállítást vezérelhetünk az érintőpanellel, vagy a távirányítóval. A páraelszívó négy LED lámpája megvilágítja a főzőfelületet. A Klarstein Secret Service mennyezeti szagelszívó hatékonyan eltávolítja a párát, és emellett fentről világít is.

Tovább
Adatlap
Ár: 201.390 Ft
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2023.09.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Klarstein Secret Service, mennyezeti páraelszívó, 220 W, éri
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Klarstein Secret Service, mennyezeti páraelszívó, 220 W, éri" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.