Betöltés...

Klarstein Beersafe L, hűtőszekrény 47 literes térfogattal, E

AKlarstein Beersafe L egy kompakt hűtőszekrény 47 literes térfogattal.A két krómozott, fémből készült, kihúzható polccal felszerelt hűtőszekrény bőséges helyet kínál a palackok és dobozos italok számára.A Klarstein Beersafe biztosítja az apró harapnivalók és italok hűtését, miközben nem igényel annyi helyet, mint egy hagyományos hűtőszekrény. Szükség esetén ezt a hűtőt - könnyű súlyának köszönhetően - könnyedén áthelyezheti egy másik helyre, például a bárba, a kertbe és bárhová, ahol hűtött italokra és apró harapnivalókra van szükség.Kompakt kialakításának köszönhetően bármilyen nappaliba és mindenféle stílusú berendezéshez illik. Akár a konyhába, akár a nappaliba - a Klarstein Beersafe L hűtőszekrény a kapcsolható belső világításnak köszönhetően magas szintű lehetőségeket kínál.A Klarstein Beersafe L hűtőszekrény hűtőteljesítményét E energiahatékonysági osztály és rendkívül alacsony működési zaj egészíti ki, ami nemcsak a pénztárcáját, hanem az idegeit is kíméli.

Tovább
Adatlap
Ár: 83.190 Ft
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2023.09.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Klarstein Beersafe L, hűtőszekrény 47 literes térfogattal, E
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Klarstein Beersafe L, hűtőszekrény 47 literes térfogattal, E" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.