Betöltés...

Klarstein Monaco Digitaler Ultraschall-Luftbefeuchter schwar

A Klarstein ultrahangos párásítóra mindenkinek szüksége van, aki egészséges levegőt szeretne belélegezni. Ideális háztartásokban, kisebb irodákban és egyéb helyiségekben való használatra. Mindenhol, ahol sokat tartózkodik egyszerre, az intelligens párásító gondoskodik az Ön egészségéről. Az automatikus rezsimben a készülék folyamatosan méri a levegő nedvességtartalmát, és szükség szerint párásítja a helyiséget. Mindezt a beépített ultrahangos technológiával éri el. A távirányító vagy a kék LED megvilágítással rendelkező elülső vezérlő panel segítségével individuálisan állíthatja be a páratartalmat. Az időzítő funkcióval kényelmesen beállíthatja az üzemidőt, ezáltal a készülék éjszaka is gondoskodik a tiszta levegőről. A víztartály LED megvilágítását is bekapcsolhatja, amely éjszakai kék fénnyel világít. A beépített filter antibakteriális hatású, valamint eltávolítja a helyiség levegőjéből a port.  A bekapcsolható ionizátor funkció ózont hoz létre, amely megköti a kellemetlen szagokat, friss levegőt hagyva maga után. A 6 literes víztartály egyszerűen tisztítható, feltölthető vagy kiüríthető.

Tovább
Adatlap
Ár: 51.690 Ft
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2023.09.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Klarstein Monaco Digitaler Ultraschall-Luftbefeuchter schwar
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Klarstein Monaco Digitaler Ultraschall-Luftbefeuchter schwar" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.