Betöltés...

Cif Professional Általános Tisztítókendő 100db

A Cif Pro Formula Általános Tisztítókendő ideális a legtöbb felület gyors, de hatékony és higiénikus tisztítására A termék hatóanyagai biológiailag lebomlók, EC 648/2004 szabályozás szerint. Eltávolítja a látható és láthatatlan szennyeződéseket Alkalmas minden mosható kemény felület tisztítására, mint pl. mosogatók, tűzhelyek, mosdók, WC-k, hulladéktartó edények, asztalok és székek Higiénikus és eldobható Nagy, visszazárható csomag professzionális használatra Méhsejt szövésű textúra Friss illat Használati utasítás: 1. Tépje fel a ragasztást és a zárómatricát félig felhúzva nyissa ki a terméket. 2. Törölje le a felületeket a szennyeződés eltávolításához. Nem szükséges száraz kendővel áttörölni vagy öblíteni. 3. Győződjön meg arról, hogy a csomagolást használat után újra lezárja, hogy elkerülje a törlőkendők kiszáradását. 4x100db/karton

Tovább
Adatlap
Ár: 1.690 Ft
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2023.09.27
Eddig megtekintették 6 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Cif Professional Általános Tisztítókendő 100db
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Cif Professional Általános Tisztítókendő 100db" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.