Betöltés...

Beko BHCB63640BH Páraelszívó - Inox/Fekete

Ár: 139.500 Ft

Szénszűrő

A páraelszívó 2 szénszűrővel van felszerelve, ezek eltávolítják a kellemetlen szagokat és megszűrik a levegőt, anélkül, hogy szükség lenne az elszívócsatorna felszerelésére. A főzési szokásoktól függően ezeket a szűrőket rendszeresen cserélni kell.

A energiaosztály

Főzzön szeretettel szeretteinek, és élvezze kedvenc ételeit. Még akkor sem kell aggódnia a villanyszámla miatt, ha hosszú ideig alacsony hőfokon kell főznie az ételeket, mert a Beko BHCA64640B az A energiaosztályba sorolt.

Auto Shut Down

Itt az ideje, hogy egy finom vacsora után a kanapén pihenjen. A Beko Auto Shutdown technológia biztosítja a szükséges kényelmet, egy gombnyomással beprogramozhatja a páraelszívót, hogy 15 perc múlva automatikusan kikapcsoljon. Mostantól felfrissítheti konyhája levegőjét a páraelszívóval anélkül, hogy kézzel kellene kikapcsolnia.

Mosható fém zsírszűrő

A páraelszívó karbantartási költségei csökkennek a mosható és könnyen tisztítható fém zsírszűrőknek köszönhetően. Ezek a szűrők összegyűjtik a főzés során keletkező részecskéket, és így tisztán tartják a konyhát.

LED világítás

A páraelszívó világítása kiegészíti a Beko páraelszívó stílusos kialakítását és megjelenését. A főzőtér fokozott fényerővel és energiahatékonysággal rendelkezik, így Ön elfelejtheti gondjait, és élvezheti a főzést.

Touch control

A kezelőpanelen található elektronikus kijelző funkcionális szerepet tölt be, lehetővé teszi a sebesség beállítását, a világítás elérését vagy a szűrők tisztítási állapotára való figyelmeztetést.

Elszívó kapacitás

A páraelszívó kiváló abszorpciós képességének köszönhetően minden szag, íz, gőz vagy füst gyorsan távozik, így Ön nyugodtan élvezheti kedvenc ételeit.

3 teljesítményfokozat

A 3 teljesítménybeállítással a főzendő ételnek megfelelően állíthatja be az abszorpciós teljesítményt.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Páramentesítő, penészmentesítő
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Beko BHCB63640BH Páraelszívó - Inox/Fekete" című hirdetést látja. (fent)