Betöltés...

Xiaomi Mi Air Purifier Antibakteriális légtisztító szűrő

Ár: 15.500 Ft

A baktériumokat nem elég megállítani, semlegesíteni is kell őketA Xiaomi Air Purifier antibakteriális szűrő nagy hatékonyságú anyagot használ a baktériumok, a penészgombák és az atkák ellen. De a megállítás csak az első lépés az antibakteriális borításban. Az antibakteriális részecskék blokkolják a baktériumok tápellátását, így először a baktérium elveszti az aktivitását, majd végső soron bekövetkezik a halála.Négy rétegű szűrés Nagyméretű részecskék elsődleges szűrése, polyester anyag, olaj-, hajtás-, vegyi anyag-, zsírálló kialakítás. A szűrő hosszú élettartamát garantálja ez a szűrő réteg.

Antibakteriális bevonat, organikus fém ionokat tartalmaz, amely semlegesíti a baktériumokat, és nem engedi elszaporodni őket.

A PM2.5 szűrő a mikron méretű részecskéket is képes megszűrni. A továbbfejlesztett hordozóréteg és a szűrőháló erős nyomás alatt lett összepréselve, így az gyors levegőáramlást tesz lehetővé.

A magas minőségű aktív szénszűrő különleges felülettel, erős felületi elnyeléssel rendelkezik. A légtisztító elnyelési és légtisztítási hatását nagyban javítja.A szűrő cseréje nagyon egyszerűA szűrő kialakítása három réteget foglal magába, hogy az egyszerűen cserélhető legyen. A szétválasztásnál minden szűrőrétegnek saját élettartama van, és nehéz megmondani, ha cserére van szükség. Másodlagos szennyeződés is előfordulhat a szűrők cseréjekor. Az összes 3 réteg beépítésével a Mi Légtisztító hengeres szűrője megoldja ezeket a problémákat, és alacsonyan tartja a szűrés költségeit.Valós idejű használatfigyelésMinden szűrő idővel elveszti hatékonyságát, és cserélni kell. 

Az időben nem kicserélt szűrők nem képesek blokkolni a káros anyagokat, vagy másodlagos szennyezést okozhatnak. Ellentétben azzal, ami sok hirdetésben hallható, a régi szűrők vízzel vagy porszívóval való tisztítása nem garantálja, hogy a szűrő visszanyeri hatékonyságát. Javasoljuk, hogy a használattól függően legalább félévente vagy gyakrabban cseréljen szűrőket. 
A Mi Home alkalmazás segítségével figyelheti a szűrő élettartamát, és értesítést kaphat, amikor a szűrő cserére szorul.Szín:Lila Szűrés: 4 rétegű szűrő: 
Elsődleges szűrő 
Antibakteriális szűrő 
PM2.5 szűrő 
Aktív szénszűrőKompatibilitás:Minden Xiaomi Air Purifier légszűrő (pl. 1, 2, 2S, 3H Pro)Csereperiódus:3-6 hónapMéret:293 x ø200 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Xiaomi Mi Air Purifier Antibakteriális légtisztító szűrő" című hirdetést látja. (fent)