Betöltés...

Orion OFSC-FS45M Ventilátor - Ezüst

Ár: 19.590 Ft

Az ezüst színű álló ventilátorunk 45 cm-es lapátátmérővel rendelkezik, amely hatékony légáramot biztosít az adott helyiségben. A 3 sebességfokozat lehetővé teszi a légáramlás beállítását az egyéni igényeknek megfelelően, így az időjárásnak megfelelően alkalmazkodhatunk. Az állítható magasság lehetővé teszi a ventilátor optimális pozícióban történő használatát, így a legjobb eredményeket érhetjük el.

A krómozott felület különleges megjelenést biztosít a ventilátornak, amely a modern enteriőrökbe tökéletesen beleillik. A széles tartományú oszcillálás biztosítja a teljes helyiség hatékony légmozgását, míg a dönthető, állítható fej lehetővé teszi a személyre szabott légáramlás beállítását.

A stabil fém talpazat és a fémhálós védelem biztosítják a ventilátor biztonságos használatát, így nem kell aggódni a balesetek miatt. A ventilátor maximális teljesítménye 60W, amely hatékony és erőteljes légáramlást biztosít otthonodban vagy irodádban.

Ha modern, kifinomult megjelenésű álló ventilátorra van szükséged, amely hatékony légáramlást biztosít, akkor az ezüst színű álló ventilátorunk a tökéletes választás lehet számodra!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Orion OFSC-FS45M Ventilátor - Ezüst" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: