Betöltés...

MPM MUG-21 Olajradiátor

Ár: 29.820 Ft

Az MPM MUG-21 olajradiátor az otthonod melegének megőrzésére tervezett kiváló minőségű berendezés. Ezzel a fekete színű radiátorral könnyedén és hatékonyan szabályozhatod a helyiség hőmérsékletét, hogy mindig kellemes környezetben tölthesd mindennapjaidat.

A radiátor 3 fokozatot kínál, amelyeket könnyedén állíthatsz az igényeidnek megfelelően. A fokozatok közötti váltás egyszerű és intuitív, így könnyedén alkalmazkodhatsz az aktuális időjárási körülményekhez vagy a személyes preferenciáidhoz. Emellett a radiátor rendelkezik egy turbó üzemmóddal is, amely extra gyors és hatékony fűtést biztosít, amikor arra szükség van.

A MPM MUG-21 olajradiátor erőteljes 2500 W teljesítményének köszönhetően gyorsan és hatékonyan képes felmelegíteni a helyiséget. A magas teljesítményű fűtőelemek garantálják a gyors és egyenletes hőeloszlást, így nem kell sokáig várnod, hogy élvezhesd a kellemes meleget.

A radiátor 11 bordával rendelkezik, amelyek tovább fokozzák a hőeloszlást és a hatékonyságot. Az ilyen típusú bordákkal ellátott olajradiátorok hosszabb ideig képesek fenntartani a hőt, így még akkor is meleget biztosítanak, amikor a fűtőelemek már leálltak. Ezáltal a radiátor energiatakarékos működést tesz lehetővé, amely segít csökkenteni az energiafogyasztást és a költségeket.

Az MPM MUG-21 olajradiátor megbízható és tartós kivitelben készült. A minőségi anyagok és a precíz kidolgozás garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A radiátor kompakt méretei lehetővé teszik, hogy könnyedén elhelyezd bármelyik helyiségben anélkül, hogy sok helyet foglalna.

Összességében az MPM MUG-21 olajradiátor egy hatékony és praktikus választás a lakásod vagy irodád fűtésére.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "MPM MUG-21 Olajradiátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: