Betöltés...

Levoit LTF-F361-WEU Torony Ventilátor

Ár: 49.990 Ft





















Kényelmes hűtés az otthonodban

Az utóbbi években egyre melegebbé, így sokszor elviselhetetlenné váltak a nyarak. Az egymást váltó hőhullámok, a hetekig tartó kánikulák nemcsak kellemetlenek, de komoly egészségügyi kockázattal is járnak, így nem meglepő, hogy a legtöbben szeretnék legalább saját otthonukban megkönnyíteni ezeket az embert próbáló időszakokat, hogy nyugodtan pihenhessenek és dolgozhassanak. Ezzel a praktikus és felhasználóbarát LEVOIT torony ventilátorral kényelmesen hűthetjük le otthonunk hőmérsékletét, anélkül, hogy fel kellene kelnünk a kanapéról vagy az íróasztaltól.



 


 








2 év garancia




Szállítási idő: 1-2 munkanap








A Lavoit torony ventilátor mellett szóló előnyök









Felhasználóbarát:
A távirányító segítségével a ventilátor működtetését akár messzebbről is véghez vihetjük, így nem kell felkelni és odamenni a készülékhez a szoba másik feléből, ha be szeretnénk kapcsolni vagy beállítani a kívánt hőfokot.




Csendes üzemmód (28dB):
Az éjszakai üzemmód csendes és alacsony sebességű ventilációval biztosítja a kellemes hőmérsékletet akkor is, amikor pihenni szeretnénk.

 




Automata beállítások:
A 4 automata üzemmód és 5 ventilátorsebesség lehetővé teszi a ventilátor kényelmes és sokoldalú használatát.




Széles lefedettség:
A LEVOIT ventilátor a 90°-os mozgástartományával és 7 m-es hatótávolság lefedettségével kiemelkedik a versenytársak közül.




Mosható és tartós alkatrészek:
Könnyen szétszerelhető és minőségi alapanyagokból áll a készülék, tisztítása pedig gyerekjáték, mivel szétszerelés után csupán folyó víz alatt könnyen tisztítható.




Időzítő:
Segítségével előre beállíthatjuk, hogy a ventilátor mennyi ideig működjön, mikor kapcsoljon ki és be, ezáltal pedig energiát takarít meg nekünk.













Személyre szabott működés:

Az előre beállított funkcióknak köszönhetően a ventilátor automatikusan bekapcsol és kikapcsol az időjárás- és a hőmérsékleti adottságok alapján. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy időt és energiát takarítsunk meg, mivel egy távirányítóval, a távolból irányíthatjuk a működését.
 

Alvó üzemmód:

A csendes működésnek hála, alvás és pihenés alatt se kell lemondanunk az ideális és kellemes hőfokról, mert a Levoit ventilátor működése kimondottan halk, így semmiképpen se zavaró.


Energiahatékony beállítások:

Az automatikus funkcióknak hála a ventilátor intelligensen és energiatakarékosan reflektál a körülötte lévő körülményekre, és automatikusan beállítja a sebességet és a kívánt hőfokot az optimális komfort érdekében.


















Egy egész szoba levegőjének mozgatása:

A Levoit ventilátor segítségével hatékonyan csökkenthetjük a szoba hőmérsékletét, mivel a levegő áramlásának segítségével kellemesebbé teszi a zárt térben keringő levegő milyenségét.


Könnyű tisztántartás:

A ventilátor rendszeres tisztítása elengedhetetlen, ha azt szeretnénk, hogy a készülék sokáig hatékonyan működjön és hosszú élettartamú legyen. Ha a ventilátor nagyon piszkossá válik, akkor sincs szükség szakemberre, hanem mi magunk könnyen szétszerelhetjük és megtisztíthatjuk.


Idő- és energiaspórolás:

A ventilátor automatikus beállításai lehetővé teszik, hogy a lehető legenergiahatékonyabban szabályozzuk a sebességet az adott hőmérsékleti körülményeknek megfelelően.






GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK




1. Mi a ventilátor működési elve?



A ventilátor működési elve, hogy létrehoz egy áramlást a levegőben, ami segít a hűtésben vagy az általános szellőztetésben. A ventilátorok általában forgó lapátokból állnak, amelyek mozgatják a levegőt. A ventilátor általában egy elektromos motorral van összekötve, amely a lapátokat mozgatja.
Amikor az elektromos motor működik, a forgó dobon elhelyezett lapátok forgásba kezdenek. Az áramlás iránya kifelé irányul, ami lehetővé teszi a hűtés vagy szellőztetés hatékonyabb elvégzését.






2. Miért jó egy ventilátor?




A ventilátorok a levegő áramlását segítve hűtenek. Ez a hűtőhatás lehetővé teszi számunkra, hogy kényelmesebbé tegyük a forró napokat vagy a fülledt helyiségeket.




$("#questionOneBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerOne");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});
$("#questionTwoBtn").click(function(){
var answerDiv = $("#answerTwo");
if (answerDiv.is(":hidden")) {
answerDiv.slideDown(500);
} else {
answerDiv.slideUp(500);
}
});




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.10
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Levoit LTF-F361-WEU Torony Ventilátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: