Betöltés...

Autós vagy háztartási porszívó, 2 az 1-ben, nagy szívóteljesítmény, több kefével, hordozható, vezeték nélküli, atkák elleni, UV fény, szűrő, 80W, 13000 Pa, akkumulátor 3000 mAh, kék

Ár: 16.162 Ft





Porszívó otthoni használatra vagy autóban való használatra. Kis méretekkel rendelkezik, és a termékhez mellékelt tartozékoknak köszönhetően a lehető legkisebb helyen használható.

A porszívó hordozható, használat közben nincs szükség tápvezetékre. Beépített Li-Ion akkumulátora 3000 mAh, és autonómiája akár 35 perc folyamatos használat. A bekapcsológomb megnyomása után néhány LED világítani kezd, jelezve az akkumulátor töltöttségi szintjét. A kisütés után USB-kábellel újratölthető egy 5V - 2A töltőre (a termékhez nem tartozik töltő).



Nagy, 13 000 Pa szívóerejével minden körülmények között nagyon hatékony, és szinte bármilyen típusú rendetlenséget képes megtisztítani. Ezenkívül egy gomb megnyomásával aktiválhatja az ultraibolya fényt, és megölheti az atkákat a szívási folyamat során, fertőtlenítve az aspirált területeket.



A termék karbantartása egyszerű, és ajánlott minden használat után mosni a porszívó tartozékait. A folyamat nagyon egyszerű, és meg kell győződnie arról, hogy a termék ki van kapcsolva a tisztítás során, és hogy nincs betöltve. 



Főbb jellemzők

Tápegység 5V - 2A
Szemétgyűjtő hely 120 ml
Szívóteljesítmény 13000 Pa
Teljesítmény 80 W
Súly 480 gramm
Beépített Li-Ion akkumulátor 3000 mAh
 

A csomag tartalma:

1 x porszívó
1 x kézikönyv
1 x USB tápkábel
2 x porszívó tartozék



Ha hosszú ideig nem használják, a terméket meg kell tisztítani és szárítani, szellőztetett helyen kell tartani. Nem ajánlott gyúlékony anyagokat, folyadékokat felszívni vagy a terméket vízbe meríteni. Használat közben nem javasolt blokkolni a készülék szellőzését.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 31 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Autós vagy háztartási porszívó, 2 az 1-ben, nagy szívóteljesítmény, több kefével, hordozható, vezeték nélküli, atkák elleni, UV fény, szűrő, 80W, 13000 Pa, akkumulátor 3000 mAh, kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: