Betöltés...

Candy CSO 1275TBE/1-S Elöltöltős mosógép, 7 kg, 1200 ford./perc, 16 program, Simply-Fi, D energiaosztály

Ár: 128.499 Ft

Egyszerűbb a mosás a Candy Smart Pro segítségével: gyors ciklusok teljes sorát kínálja, hogy megtalálja a megfelelőt a mindennapi mosási igényekhez. Sokoldalú, gyors és megbízható - ez a mosógép a legjobb megoldás az idő és az energia leghatékonyabb kihasználására.

TÖRŐDJÖN MOSÓGÉPÉVEL
Az intelligens ellenőrzés funkcióval egyszerűbb karbantartani készülékét, ezáltal hosszabb élettartamot biztosíthat mosógépének. Az állapot ellenőrzésével figyelemmel kísérheti a készülék állapotát és információt kaphat róla. Hibajelzés vagy meghibásodás esetén az intelligens útmutató segít Önnek azonosítani a hibát és megoldást javasol.

MAXIMÁLIS FLEXIBILITÁS
Késleltetett indítással a mosási program akkor indul, amikor önnek A késleltetett indítás lehetővé teszi a mosási ciklus kezdetének programozását maximum 24 órás késleltetéssel. Nem kell többé aggódnia a gépben hagyott nedves ruhanemű által keltett kellemetlen szagok miatt.

ACTIVE MOTION TECHNOLÓGIA
Az új ACTIVE MOTION TECHNOLÓGIA fokozza a mosószer tisztítási hatékonyságát azáltal, hogy a dob forgási sebességét több fokozattal emeli, lehetővé téve a mosási eredmények javítását, időt takarítva meg és csökkentve a gép rázkódását.

ELLENŐRZÉS
A My Statistics statisztikáknak köszönhetően ellenőrizheti a leggyakrabban használt programokat, és megtanulhatja, hogyan optimalizálhatja mosási szokásait.

SIMPLY-Fi
A Candy SmartPro termékcsalád az új Simply-Fi appot használja, amely további, egyedi funkciókat kínál, mint például tippek, hatékonyságnövelő funkció és WiFi távvezérlő funkció, amelyeknek célja a mosás még zökkenőmentesebb és kényelmesebbé tétele.
SÚLYÉRZÉKELŐ
Minimalizálja a víz- és energiafogyasztást! A készülék automatikusan érzékeli a behelyezett ruhaneműk súlyát, és ahhoz mérten allítja be a felhasználandó víz- és energia mennyiségét.

GYORSPROGRAMOK
A Candy SmartPro mosógép 9 gyorsprogramot kínál, amelyek időtartama kevesebb egy óránál. Ezekkel időt takaríthat meg és biztos lehet abban is, hogy mindig tökéletes mosási eredményt ér el.

D ENERGIAOSZTÁLYÚ
Ez az D energiaosztályú mosógép az új energiaosztály besorolásokkal van összhangban és a G energiaosztályhoz képest legalább 24% -kal kevesebb energiát fogyaszt, ezzel energiát és pénzt takarít meg, és sokkal környezetbarátabb.

Jellemzők:
- Színe: Fehér
- Ruhatöltet (mosás): 7 kg
- Termék típusa: Keskeny mosógép
- Betöltés típusa: Elöltöltős
- Felépítés: Szabadonálló készülék
- Centrifuga zajszint: 79 dB(A)
- Programok: 16 program
- Gőzfunkció: Igen
- Súlyautomatika: Igen
- Töltöttségszenzor: Igen
- WLAN: Igen
- Bluetooth: Igen
- Kijelző: Igen
- Beállítható kezdési időpont: Igen
- Méretek (Szé / Ma / Mé): 60 cm x 85 cm x 44 cm
- Magasság: 85 cm
- Szélesség: 60 cm
- Mélység: 44 cm
- Tömeg: 65.00 kg
- Tömeg: 65.00 kg

Garancia:
- 24 hónap

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 125 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Candy CSO 1275TBE/1-S Elöltöltős mosógép, 7 kg, 1200 ford./perc, 16 program, Simply-Fi, D energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: