Betöltés...

Orion OPNH-2000ES Kültéri halogén fűtőtest

Ár: 45.333 Ft

A kültéri infra hősugárzó a tökéletes megoldás, hogy a hideg időjárás ellenére is élvezhesse a szabadban eltöltött időt. Ez a szabadtéri fűtőberendezés két fűtési fokozattal rendelkezik, amelyek 1500 és 2000 wattos teljesítményt biztosítanak, így mindenki megtalálhatja a számára ideális hőmérsékletet. A fűtőelem halogéncsőből áll, amely hatékonyan és gyorsan melegíti fel a környező levegőt.

Az IP34-es védettségi fokozatnak köszönhetően az infra hősugárzó víz- és porálló, így bármilyen időjárási körülmények között használható. A húzókapcsolóval könnyedén szabályozható a hősugárzó fűtési teljesítménye, és a borulás kapcsoló biztonsági funkciójának köszönhetően a berendezés leáll, ha véletlenül felborul.

Az infra hősugárzó szabadon álló kivitelű, így bárhova könnyedén elhelyezhető, és ideális választás a teraszok, kertek, erkélyek és egyéb szabadtéri helyszínek fűtésére. Ha élvezni szeretné a friss levegőt akár hideg időjárás esetén is, akkor ez a kültéri infra hősugárzó a legjobb választás Önnek.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Orion OPNH-2000ES Kültéri halogén fűtőtest" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: