Betöltés...

Whirlpool WIC 3C34 PFE S Beépíthető mosogatógép, bútorlap nélkül

Ár: 193.911 Ft

WHIRLPOOL WIC 3C34 PFE S
Már nem akarod a mosogatásra pazarolni az idődet és az időn kívül a vízzel is szívesen spórolnál? Ez a(z) WHIRLPOOL WIC 3C34 PFE S beépíthető mosogatógép egy mosogatással akár 14 terítékkel is képes megbirkózni, miközben Te azt csinálsz, amit szeretnél. A(z) WHIRLPOOL beépíthető mosogatógép a(z) D energiahatékonysági osztályba tartozik. Valamint, a(z) B zajkibocsátási osztályba került besorolásra. Ha a konyhád tökéletes stílus-egységére vágysz, és nem szeretnéd elrontani a látható kezelőpanellel, akkor ezt a modellt neked találták ki. Ennél a gépnél a kosarakat saját igényeid szerint igazíthatod. Az Aquastop funkció megakadályozza a vízszivárgást, rögtön elzárja a vízellátást, ha valami hiba folytán leállna a program.A(z) WHIRLPOOL WIC 3C34 PFE S mosogatógép főbb tulajdonságaiA(z) WHIRLPOOL beépíthető mosogatógép minden piszkos edényt elmosogat helyettedEnergiaosztály: DZajkibocsátási osztály: BTeljesen integrált készülék stílusos megjelenéssel hála a belülre rejtett kezelőpanelnekVálasztható programok: evőeszköztartó fiók, késleltetett indítás, aqua stop, állítható kosarak, kijelző, AquaStop és melegvizes csatlakozásEgyidejűleg 14 teríték bepakolására alkalmasMéretek: 82 × 59,8 × 55,5 cmÁtlagos energiafogyasztás (ECO program): 85Milyen funkciókra képes ez a(z) WHIRLPOOL beépíthető mosogatógép?
A készülék hasznos előnye az indítás késleltetésének lehetősége, segítségével kiválaszthatod a mosogatás kezdetének idejét. A mosogatógépet közvetlenül a melegvízhálózatra is lehet csatlakoztatni. A kijelző áttekintést nyújt az összes programról és egyszerűen beállíthatod a számodra szükségeseket. A csodás Aqua Stop funkció meghibásodás gyanúja esetén késedelem nélkül elzárja a vízellátást. Evőeszköz fiók is rendelkezésre áll. Hatalmas pozitívuma, hogy sok minden elfér rajta és praktikus is.Paraméterek
2021-es mosogatógép energia paraméterei
 Energiafogyasztás (ECO program): 85 kWh/100 c.Terítékek száma (ECO program): 14 ×ECO ciklus időtartama: 190 perc (3,17 óra)Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program): 9,5 lZajkibocsátási osztály: BTípusTípus:Teljesen integráltFunkciókJellemzők : Evőeszköztartó fiók, Késleltetett indítás, Aqua stop, Állítható kosarak, Kijelző, AquaStop, Melegvizes csatlakozásAlkalmas IKEA METOD konyhákhoz: NemMéretHosszúság 82 cmSzélesség 59,8 cmMélység 55,5 cmTömlő hosszaBekötőcső hossza 1,5 mLeeresztő cső hossza 1,55 m (1,55 m)

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosogatógépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Whirlpool WIC 3C34 PFE S Beépíthető mosogatógép, bútorlap nélkül" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: