Betöltés...

Orion OFS-221D párásító álló ventilátor

Ár: 36.790 Ft

Ez a multifunkciós ventilátor és léghűtő a tökéletes megoldás a forró nyári napokra. Az innovatív kialakításának köszönhetően lehetővé teszi a permetezést, hűtést, párásítást és por eltávolítást egyszerre.

A ventilátor lapátátmérője 43 cm, és állítható páramennyiséggel rendelkezik, így pontosan beállítható az igény szerinti hűtés. A természetes, normál és alvó üzemmódok közül választhat, és 3 sebességgel rendelkezik, hogy még nagyobb rugalmasságot biztosítson.

Az automatikus forgómozgás és kézi billentés funkció lehetővé teszi, hogy a hűtőhatást az egész helyiségben érezze, és a 7,5 órás időzítő funkció segítségével akár előre beállíthatja a működési időt.

A nagy, 3,2 literes víztartály akár 8 órányi párásítást biztosít egy teli tartállyal, és a távirányítóval könnyedén vezérelheti a készüléket. A párásító és a ventilátor külön-külön, vagy együtt is használható, így teljesen testre szabható a személyes igényekhez.

Ez a multifunkciós ventilátor és léghűtő egyszerre praktikus és hatékony megoldás a forró nyári napokra, amely lehetővé teszi a kellemes hűvös érzést és a tiszta, friss levegőt.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Orion OFS-221D párásító álló ventilátor" című hirdetést látja. (fent)