Betöltés...

Multifunkcionális készülék, élelmiszer sterilizálás és fertőtlenítés, peszticidek és hormonok eltávolítása az élelmiszerekből, USB Type-C, hordozható, fehér színű

Ár: 10.390 Ft

Multifunkcionális készülék, élelmiszer sterilizálás és fertőtlenítés, peszticidek és hormonok eltávolítása az élelmiszerekből, USB Type-C, hordozható, fehér színűA multifunkcionális élelmiszer-tisztító, sterilizáló és fertőtlenítő tökéletes eszköz a peszticidek, baktériumok és hormonok eltávolítására az élelmiszerekből, húsokból, gyümölcsökből és zöldségekből. Tisztító funkcióval van ellátva, amely garantálja az összes káros szennyeződés eltávolítását, így az élelmiszerek biztonságosabban fogyaszthatók. Az USB Type-C újratöltéssel a készülék hordozható, így bárhol és bármikor használható. Akár otthon, akár utazás közben vagy az irodában van, ezzel a készülékkel garantálhatja az elfogyasztott ételek biztonságát. A befektetés ebbe a multifunkcionális készülékbe az Ön és szerettei egészségének és biztonságának befektetése.

Az élelmiszerek tisztítására, sterilizálására és fertőtlenítésére szolgáló multifunkcionális készülékkel biztos lehet abban, hogy az Ön és családja elfogyasztott ételei tiszták és biztonságosak lesznek az egészségük szempontjából. A gép könnyen kezelhető, és kényelmes és hatékony megoldást kínál az összes szennyeződés és nem kívánt baktérium eltávolítására az ételből anélkül, hogy elveszítené annak tápértékét. Emellett a készülék tisztító funkcióval is rendelkezik, amely eltávolítja a hormonokat és a káros vegyi anyagokat, így megvédi Önt azok negatív hatásaitól. |

 A készülék OH-ionos tisztítási technológiát használ, amely alkalmas gyümölcsök, zöldségek, rizs, hús és egyéb élelmiszerek tisztítására és sterilizálására. A technológia a hidroxil (OH) ionok használatán alapul, amelyek eltávolítják a nemkívánatos mikrobákat és baktériumokat az élelmiszerekből. Ez egy kényelmes és hatékony megoldás arra, hogy az elfogyasztott ételek biztonságosak és egészségesek legyenek.

【Eredményes szennyeződések és baktériumok eltávolítása az élelmiszerekből】 - Az élelmiszerekből származó káros szennyeződések és baktériumok sikeres eltávolítására tervezett multifunkcionális élelmiszer-tisztító, sterilizáló és fertőtlenítő gép hatékony és kényelmes megoldást kínál Önnek az elfogyasztott élelmiszerek biztonságának garantálására, miközben megőrzi az élelmiszerek tápértékét. A készülék tisztító funkcióval van ellátva, amely eltávolítja az élelmiszerekből a hormonokat és a káros vegyi anyagokat, így megvédi Önt azok negatív hatásaitól, és segít az egészséges táplálkozás fenntartásában.

【Innovatív OH-Ion tisztítási technológia】 - Az OH-ion tisztítási technológia a hidroxil (OH) ionok felhasználásán alapul, amelyek erős oxidálószerek és hatékonyan elpusztítják a mikrobákat és baktériumokat az élelmiszerekből. Az OH-ionokat úgy állítják elő, hogy elektromos feszültséget kapcsolnak a vízhez, amely hidroxil (OH) gyököket hoz létre. Ezek az OH-ionok képesek elpusztítani számos kórokozó baktériumot, például az E. coli, a Salmonella és a Listeria baktériumokat, anélkül, hogy károsítanák az élelmiszer minőségét és tápértékét. Ez az innovatív technológia hatékonyabb és biztonságosabb módja az élelmiszerek tisztításának és fertőtlenítésének, mint a hagyományos szappanos és vizes mosogatás vagy a kémiai tisztítószerek használata. A többfunkciós élelmiszer-tisztító, sterilizáló és fertőtlenítő gép OH-ion tisztítási technológiájának használata biztosítja, hogy az elfogyasztott ételek biztonságosak és egészségesek legyenek az Ön és családja számára.

【Hordozhatóság és könnyű használat】 - A gyors USB Type-C töltéssel a készülék könnyen hordozható és használható bárhol és bármikor. Könnyen kezelhető, nem igényel speciális műszaki ismereteket vagy képzést. 

【Idő- és energiatakarékosság】 - A többfunkciós élelmiszer-tisztító, sterilizáló és fertőtlenítő gép időt és energiát takarít meg. Gyors és hatékony tisztítást, sterilizálást és fertőtlenítést tesz lehetővé az élelmiszereknek, anélkül, hogy kézzel kellene mosogatni vagy magas hőmérsékletnek kitenni azokat. 

【Értékes befektetés az Ön és szerettei egészségéért】 - Az élelmiszerek tisztítására, sterilizálására és fertőtlenítésére szolgáló multifunkcionális készülék értékes befektetés az Ön és szerettei egészségének megóvása érdekében. Kényelmes és hatékony megoldást kínál arra, hogy eltávolítsa az élelmiszerekből az összes szennyeződést és nem kívánt baktériumot, és megvédje Ön és családja egészségét.

Tulajdonságok:
- Élelmiszerek tisztítására és sterilizálására használható: Hús, gyümölcsök, zöldségek, rizs stb.
- USB Type-C újratölthető. Nincs szükség elemekre
- Otthonra, irodába, utazáshoz használható
- Vízálló
- Eltávolítja a növényvédő szereket
- Kompakt és könnyen hordozható
- 3 lépésben tisztítja meg az összetevőket: elektrolízis, lebontás és tisztítás
- Szilikon agar
- Hordozható

Összefoglalva, ez a többfunkciós gépbe való befektetés okos és értékes döntés mindazok számára, akik aggódnak az elfogyasztott élelmiszerek egészségéért és biztonságáért. Ha megvásárolja ezt a készüléket, biztos lehet benne, hogy hatékonyan és kényelmesen védi egészségét.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Multifunkcionális készülék, élelmiszer sterilizálás és fertőtlenítés, peszticidek és hormonok eltávolítása az élelmiszerekből, USB Type-C, hordozható, fehér színű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: