Betöltés...

Safe Laser - Gyógylézer ember és állatgyógyászati - ÚJ

Ár: 229.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Ember és állatgyógyászati lézer. Nagy teljesítményű!
ÚJ 650 nm és 808 nm-es alacsony szintű lézeres vörös fényterápiás készülék hideg lézeres ízületi gyulladás fizikoterápiás berendezés fájdalomcsillapító egészségügyi kezelésre.
1. Továbbfejlesztett vörös fényterápia: 14 db x 650 nm és 3 db x 808 nm. 5/10/15/20 perces időzítő. Energiaszintek L1, L2, L3, L4.
MEGJEGYZÉS: A három 808 NM-es lézer nyaláb láthatatlan.
2. Optimális választás a kezelés számára: 650 nm-es és 808 nm-es kézi vörös fényterápia. A 650 nm-es vörös fény elősegíti a vérkeringést, a 808 nm-es közeli infravörös fény a legmélyebbre hatolva enyhíti az ízületi és izomfájdalmakat.
3. Felgyorsítja a teljesítményt és a sérülés utáni felépülést: Javasoljuk, hogy naponta 2-3 alkalommal 20 percig használja a térd-, váll-, hátízületi és izomfájdalmak, ízületi fájdalmak enyhítésére, valamint a ficam vagy súlyos esés utáni felépülés megkönnyítésére. .
4. Segítség és gondozás háziállatainak: Az infravörös fényterápiás készülék segít az állatoknak csökkenteni a fájdalmat és a bőrproblémákat! Adja meg a bolyhosnak a megérdemelt életminőséget ugyanazzal a nagyszerű eszközzel, amelyet saját maga is használ! Alkalmas professzionális, személyes és állati használatra, mint például macskák, kutyák, lovak és így tovább.
5. A 808nm*3PCS*90MW, az infravörös lézer 5-7 cm-ig képes áthatolni a bőrön, közvetlenül a fájdalompontot célozza meg a mély területen.
650nm*14PCS*5MW, a vörös lézer 2-3 cm-ig képes áthatolni a bőrön, javítja a vérkeringést, gyulladást csökkenti a fájdalompont környékét.
Tehát a 808 nm + 650 nm együtt jobb gyógyító hatást fejt ki a testfájdalmak enyhítésére.
• HATÉKONY FÁJDALOMMENTESÍTÉS - A jobb keringés gyorsan csökkenti a gyulladást, segít a fájdalom csillapításában és felgyorsítja a szövetek helyreállítását. Napok alatt felgyorsítja a fájdalomcsillapítást 3-15 perces használattal.
• BIZONYÍTOTT, SEGÍT KÜLÖNBÖZŐ GYULLADÁSI SZENVEDÉSEN - Enyhíti a NYAK, HÁT, KAR, VÁL, TÉRD, LÁB fájdalmait. Alkalmas a nyaki ízületi gyulladáshoz, reumás ízületi gyulladáshoz, atlétikai rendszersérülésekhez, lágyszöveti sérülésekhez, sportsérülésekhez és rándulás kezelésére, prosztatagyulladáshoz, isiászhoz, kéztőalagút szindrómához, íngyulladáshoz vagy sípcsonthoz kapcsolódó fájdalomra.
• SZEMÉLYES OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA TERVEZVE - Rendkívül egyszerű a használata. Hordozható méret és kényelmes utazáshoz. Nincs fájdalom vagy mellékhatás. Újratölthető elemek. Utazási csomaggal.
• INTELLIGENS ÉS MODERN TERÁPIÁS VÖRÖS FÉNYTERÁPIA - Korszerű kompakt készülék valós, alacsony intenzitású lézeres alkalmazással. Modern háztartási fizioterápiás készülék Infravörös. Könnyű háztartási használat, a sejtekbe történő fényelnyelési folyamaton alapul, tudományosan fotobioterápiaként ismert.
ALKALMAZÁS
Tartsa a lézert 2-5 cm távolságra a bőr kezelési felület felett.
Bőrfelszíni kezelésre 7-15min. alkalmazás elegendő.
Utánvéttel ingyenes szállítás.
Rendelés: gyogylezerrendeles@gm

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Gyöngyös
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Garancia: Garancia nélkül
Márka: EGYÉB
Termékek: Egyéb
 
Eddig megtekintették 140 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Safe Laser - Gyógylézer ember és állatgyógyászati - ÚJ" című hirdetést látja. (fent)