Betöltés...

Whirlpool W7X W845WB EE Elöltöltős mosógép, 8kg, 1400 ford/perc, Steam Refresh, Steam Hygiene, B energiaosztály, fehér

Ár: 239.990 Ft

A 6TH SENSE technológia kiválasztja a legjobb mosási paramétereket az optimális eredmény elérése, valamint az erőforrás-optimalizálás érdekében: A kívánt program kiválasztása után a mosógép érzékelők és algoritmusok segítségével felismeri a ruha mennyiségét és a textília típusát, és automatikusan igazítja a hőmérsékletet és a felhasználandó víz mennyiségét, ezáltal szabályozva a motor nyomatékot is. A Whirlpool AutoDose segítségével a mosógép automatikusan felveszi a mosáshoz szükséges megfelelő mennyiségű mosószert és öblítőt. Csak időnként újra kell tölteni a speciális tartályokat és a mosógép tökéletesen kezeli az adagolást. A gőz és a dob szelíd mozgása lehetővé teszi a levegő keringését a ruha-rostok belsejében, hogy ruhái frissek és puhák maradjanak akár 6 órán keresztül a mosás után. Ezenkívül a gőz segít fellazítani a szövetszálakat és kisimítja a gyűrődéseket.
Steam Hygiene-Ez a technológia segít eltávolítani a baktériumokat és ezáltal megvédi az érzékeny bőrt.

Jellemzők:
- Centrifugálási sebesség: 1400 fordulat/perc
- Centrifuga zajszint: 65 dB
- Töltet kapacítás: 8 kg
- Mosási programok száma: 9
- Színe: fehér
- Megtöltés típusa: Elöltöltős
- Vezérlőpanel típusa: Mechanikus, Digitális
- Tulajdonság: Állítható lábak, Gőz funkció
- Technológia: Exkluzív 6. Érzék technológia
- Mosási programok: Finom ruhák, Leeresztés / centrifuga, Öblítés + Centrifuga, Gyapjú, Paplan, Selyem 30, Gyors 30, Eco 40-60, 20°C
- Súly: 73 kg
- Kábel hossza: 120 cm
- Méretek(szél. x mag. x mély.): 59,9 x 84,5 x 60,7 cm

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 65 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Whirlpool W7X W845WB EE Elöltöltős mosógép, 8kg, 1400 ford/perc, Steam Refresh, Steam Hygiene, B energiaosztály, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: