Betöltés...

USTM két lépcsős víztisztító

Ár: 35.995 Ft

Az FS2-EMI egy ásványi anyagot megtartó víztisztító berendezés.

A készletben található szűrőbetétek:
1 db PS20 >> - ez a víztisztító szűrőbetét (üledékszűrő) polipropilén rostokból készül, az ívóviz első szűrési szakaszához. Alacsony víznyomás esetén is kiválóan szűri a vízben található üledékeket 20 mikron felett (homok, iszap, rozsda, lebegő szilárd anyagok), vegyszerálló és megakadályozza a mikroorganizmusok felszaporodását.
1 db BL10 >> víztisztító szűrőbetétek aktív szén blokkból készültek. Az aktív szén blokk megnagyobbított szűrőfelülete mintegy 25%-kal nagyobb az egyéb szűrőbetéteknél. Javítja a víz ízét és illatát, eltávolítja a szabad klór 99%-át,egyes növényvédő szerek 85%-át, oldószereket, aromás szénhidrogéneket, fenolt, benzolt és egyéb szerves vegyületeket. Ezeket a szűrőbetéteket hideg vízre tervezték. Annak érdekében, hogy a szűrőbetét a lehető legtovább üzemképes maradjon, a víz előszűrést igényel az FCPS, FCPP vagy FCCEL sorozatú üledékszűrők egyikével.
A szűrőbetét használati hideg víz szűrésére, tisztítására fejlesztették ki, ezért nem használható mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű víz szűrésére és élettartama függ a víz szennyezettségétől.
A víztisztító készülék méretei:
- Szélesség: 28 cm
- Magasság: 44 cm
- Mélység: 15 cm
A készlet tartalma:
1 db 1/4"-os golyóscsap
1 db 1/2"-os bekötő idom
1 db szűrőház kulcs
1 db pultra szerelhető csaptelep
1 db PS20 20 mikronos polipropilén szűrő
1 db BL-10 tömbösített aktív szén
1 db teflon szerelőszalag
PE cső a bekötéshez

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "USTM két lépcsős víztisztító" című hirdetést látja. (fent)