Betöltés...

Electrolux EW7F349PW UniversalDose elöltöltős gőzmosógép, 9 kg, 1400 f/p., 14 program, Ökoinverter motor, TimeManager

Ár: 254.090 Ft

A SteamCare technológia a mosást egy gőzös ciklussal fejez be, így a gyűrődések egyharmaddal csökkenthetők. Így biztosan kevesebbet kell majd vasalnia. A FreshScent program egy kis illatot kever a frissítő gőzhöz, anélkül hogy kimosná őket. Az egyedülálló univerzális adagoló fiók kiváló mosókapszulákhoz. Az erős vízsugár lágyítja és áttöri a fiókban a kapszulát, így az 60%-kal gyorsabban feloldódik, mintha a dobban ázna. Szabadalmaztatott vízbefecskendező rendszere bármilyen mosószert hatékonyan old. A hideg vizes és a rövid, 1 órás programoknál is hatékonyabb a folteltávolítás, miközben kíméletesebb és fenntarthatóbb a mosás. A SensiCare rendszer a töltet mennyiségéhez igazítja a víz- és energia felhasználást, valamint program hosszát, és így megóvja a ruhákat a feleslegesen hosszú mosástól. Gondoskodik róla, hogy holmijai hosszú ideig megőrizzék formájukat és puha tapintásukat. A svájci Swissatest Intézet minősítése alapján az Antiallergia +Gőz program eltávolítja a vírusok és baktériumok több mint 99,99%-át* a szövetekből. A 60°C-os, forró vizet és gőzt kombináló program higiénikusan tisztítja a ruhákat.

Jellemzők:
- Súlyozott energiafogyasztás / 100 ciklus (kWh): 49
- Súlyozott vízfogyasztás(l): 46
- Zajszint dB(A): 75
- Kábelhossz (m): 1.62
- Eco 40-60 program időtartama: 3:40
- Mosási kapacitás (kg): 9
- Mosási programok: Eco 40-60, pamut, műszál, kímélő mosás, Gyapjú / selyem, FreshScent gőzölés, centrifuga/szivattyúzás, öblítés, Rapid 20 min, kültéri ruházat, sportruha, farmer, takaró, antiallergén program
- SteamCare technológia: Minden mosást egy gőzös ciklussal fejez be, így a gyűrődések egyharmaddal csökkenthetők
- Méretek(Szé/Ma/Mé): 59,7 x 84,7 x 65,8 cm



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Electrolux EW7F349PW UniversalDose elöltöltős gőzmosógép, 9 kg, 1400 f/p., 14 program, Ökoinverter motor, TimeManager" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: