Betöltés...

Esperanza EHA007, Hydro Spa, 3.5 L, 25W, 300 ml/óra, Ultrahangos, Fehér-Kék, Párásító

Ár: 16.854 Ft

Az Esperanza EHA007 párásító készülék a magas frekvenciájú ultrahangos elven működik. A légzés megkönnyítése érdekében hideg párát termel, de nem befolyásolja a helyiség hőmérsékletét. Rendkívül csendes működésének köszönhetően, a hálószobákba is alkalmas. Teljesítménye fokozatosan szabályozható, szállítása és feltöltése egyszerű. A kettős védelmet fényjelzés biztosítja. Automatikusan kikapcsol a víz kiürülése és a víztartály kivétele esetén is.

A LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁSA KÖNNYEN ÉS EGYSZERŰEN
A beépített vezérlő gombok segítségével a készülék működtetése, szinte gyerekjáték lesz. Pillanatok alatt állíthatja be az Önnek megfelelő párolgási sebességet.

A KIBOCSÁTOTT HIDEG GŐZ NEM BEFOLYÁSOLJA A SZOBA HŐMÉRSÉKLETÉT
Nyilván párásítóként gőzt képez, de mivel a készülék hideg párát képez, így nincs hatása az adott helyiség hőmérsékletére. Az Esperanza párásítónak köszönhetően a gőz kibocsátása 360°-os tartományon belül biztosított. Az egészségét és az egészséges levegőt helyezzük az előtérbe.

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG
A készülék feltöltése igen egyszerű. Egy pohár segítségével, töltse a készülékbe a vizet a feltüntetett maximum jelzésig. Nincs szüksége forró vízre, ezzel is megelőzve az esetleges forrázási baleseteket. A teljes kiürülés után a készülék automatikusan kikapcsol. 

CSENDES ÜZEMMÓD
A készülék működési zajszintje nagyon alacsony. Így szinte észrevehetetlen, nem jelent problémát akár éjszaka is használni, hisz egyáltalán nem fogja Önt zavarni a pihenésben.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Ionizátor, ózonizátor
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Esperanza EHA007, Hydro Spa, 3.5 L, 25W, 300 ml/óra, Ultrahangos, Fehér-Kék, Párásító" című hirdetést látja. (fent)