Betöltés...

Orion OAC-702WS Léghűtő 65W #fehér

Ár: 32.090 Ft

Tartsa otthonát friss és tiszta levegővel a Léghűtő - Párásító és Légtisztító készülék segítségével! Ez a kiváló minőségű készülék egyedülálló 3 az 1-ben funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő hűtését, párásítását és tisztítását egyetlen eszközzel.

A Léghűtő - Párásító és Légtisztító készülék erős 65W-os teljesítménye és alacsony zajszintje biztosítja, hogy a készülék hatékonyan működjön anélkül, hogy zavaró lenne. A készülék fehér-ezüst színű, így stílusos és modern megjelenést biztosít bármely helyiségben.

A távirányító és az LED kijelző lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes vezérlést. A 3 fokozatú sebességbeállítás és az automatikus 120 fokos legyezőmozgás lehetővé teszi a levegő áramlásának szabályozását a helyiségben. A két jégakku hűvös élményt nyújt, miközben a 8 órás időzítő funkció segít az energiatakarékosságban.

A Léghűtő - Párásító és Légtisztító készülék víztartálya 5 literes, így hosszabb ideig is működik anélkül, hogy újratöltené. A légtisztító funkció eltávolítja a port, szennyeződést és allergéneket, így biztosítva a tiszta és egészséges levegőt otthonában.

Ez a Léghűtő - Párásító és Légtisztító készülék minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szüksége lehet egy kényelmes és egészséges otthoni környezet kialakításához. Ne habozzon, vásárolja meg még ma!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Orion OAC-702WS Léghűtő 65W #fehér" című hirdetést látja. (fent)