Betöltés...

Hitachi Standard RAK-25RPE / RAC-25WPE 2,5 kW mono oldalfali klíma szett

Ár: 343.000 Ft

Hűtési teljesítmény: 2.5 kW
Fűtési teljesítmény: 3.4 kW
SEER: 8.5
SCOP: 4.9
Zajszint (kültéri): 41 db(A)
Energiaosztály: A+++ / A++
Méretek (beltéri): 280x780x230
Méretek (kültéri): 548x750x288
Csőméret: 6 / 10
Garancia: 10 év Mozgásérzékelő: redkívül gazdaságos, mivel folyamatosan monitorozza, hogy tartózkodik-e valaki a szobában. Amennyiben 20 perc elteltével senkit sem észlel, a hőmérsékletet egy fokkal lejebb kapcsol, majd további 20 perc elteltével megismétli a műveltet.
Frost Wash - öntisztító rendszerrel van ellátva: a kondenzvizet lefagyasztja jégtömbszerűen, majd amikor felolvasztja, annak távozásával a szennyeződéseket is kimossa magából a gép. A folyamat végén leszárítja magát. Megelőzi a a penész kialakulásást a berendezésben, valamint kitakarítja a koszt és baktériumokat: így gondoskodik a tiszta és friss levegőről.
Változtassa okostelefonját programozható távirányítóvá a Hitachi airCloud Home SPX-WFG02 adapterrel! Az adaptert külön szükséges megrendelni a készülékhez. Az airCloud Home egyik nagy előnye, hogy beépíthető a beltéri egységbe, így elrejthető. Az alkalmazáson keresztül, akár 20 különböző felhasználó vezérelheti ugyanazt a berendezést, és egy felhasználó kezelhet több egységet is. A Hitachi airCloud Home app magyar nyelven is elérhető a Google Play és a Apple store felületein.
4 irányú lamellamozgás: a függőleges és vízszintes mozgásnak köszönhetően a levegőeloszlás szabályosabb.
Constant Power Technology: A HITACHI által kifejlesztett technológia, amely a javítja a hőszivattyú teljesítményét.
Dupla szellőzőlapát: annak érdekében, hogy kellemes és szabályos legyen légáramlás a szobában.
Csendes üzemmód
Heti program

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Klíma, Légkondicionáló
 
Feladás dátuma: 2024.10.11
Eddig megtekintették 113 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hitachi Standard RAK-25RPE / RAC-25WPE 2,5 kW mono oldalfali klíma szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: