Betöltés...

Royal profi popcorn készítő gép és hozzátartozó kocsi RCPW-1

Profi popcorn készítő gép! Üzembeállás: Új Feszültség: 220-230 V Fűtőelem: 1600 W Ablaktáblák: Edzett üveg Tápellátás: 1db villás dugó Függvények: Fűtés, melegítés, funkció Pattogató fazék átmérő: 18,5 cm = 2,9 dl szem pattogtatása Teljesítmény: 5 kg / óra, Méretek: (Hxszxm) 94 x 51 x 155 cm Súly: 35,7 kg Csomagolási méretek (Hxszxm): Csomag1: 57 x 44 x 77 Csomag2: 59 x 53 x 56 Szállítási súly 41,7 kg Nemcsak lenyűgöző designt nyújt, hanem az életerős, megvilágított belső, fűtött fenéklemez és a teljesen automatikus állandó hőfokszabályozás, könnyű kezelést tesz lehetővé. Köszönhetően a beépített fűtőelemnek, amely alumíniumból készült, és 1600 watton működik, a gép nagy teljesítményű, és gyorsan eléri az üzemi hőmérsékletet. Egy csésze (2,9 dl) pattogatott kukorica, a készüléknek csak egy perc, ami megfelel ca. 5kg popcorn elkészítéséhez egy óra alatt. A vörös popcorn gép rozsdamentes acélból készült, és könnyen tisztítható és hatékonyan védve van a korrózió ellen. A tető a zománcozott és az amerikai stílusú matricákkal díszített, a készülék egyedi retro kinézetű. Könnyű nyitni / zárni a kétszárnyú bejárati ajtót, köszönhetően a rajta lévő mágneseknek. A mellékelt kocsival a popcorn gép bármikor Mobil, tehát lehet vele helyet változtatni. Az első nagy kerekek biztosítják azt, hogy a gép a szilárdan álljon, míg a kisebb hátsó kerekek 360 °-ban elforognak.

Tovább
Adatlap
Ár: 184.990 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2020.07.05
Eddig megtekintették 20 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Royal profi popcorn készítő gép és hozzátartozó kocsi RCPW-1
Lehetőségek
Megosztók

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Royal profi popcorn készítő gép és hozzátartozó kocsi RCPW-1" című hirdetést látja. (fent)Eladó és ingyen elvihető háztartási gépek!

A rovatban főként használt háztartási gépek találhatóak, melyek az új háztartási gépek árához képest olcsón, vagy éppen ingyen elvihetők.

TIPP: Használt háztartási gép vásárlása előtt próbálja ki az eladó gépet.